Διακρίσεις του Α.Σ. Λεωνίδας

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2022 10:35

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Α.Σ. Λεωνίδας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με τη συμμετοχή 1.700 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο λαρισινός σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές, οι οποίοι έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και επέστρεψαν με 5 μετάλλια, 1 χρυσό και 4 αργυρά.
Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κοτούμπα Γεωργία στο σύστημα Light Contact και αργυρά οι Κοτούμπα Γεωργία στο σύστημα Point Fighting, Βελισσαρόπουλος Γεώργιος στο σύστημα Light Contact και στο σύστημα Kick Light, Παπαμαργαρίτης Δημήτρης στο σύστημα Light Contact και στο σύστημα Kick Light.
Ο Α.Σ. Λεωνίδας έχει ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων στο Taekwon-do I.T.F. και στο Kick Boxing.
Η εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές Ιωάννη Κοτούμπα και Λεωνίδα Κοτούμπα είχε τα θετικά αυτά αποτελέσματα, ενώ το Δ.Σ. εξέφρασε την ικανοποίησή του και για τις αθλήτριες Γεωργία Κοτούμπα και Θεοφανία Μπαλγκουράνου που επιλέχθηκαν στην Εθνική ομάδα Taekwondo να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Νόβι Σαντ της Σερβίας τον Μάρτιο του 2023 σε Διεθνές Πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass