2ος στην Ελλάδα ο Ποδηλατικός Λάρισας!

*ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2022 12:10

Ανακοινώθηκε και επίσημα η τελική βαθμολογία των 87 σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το έτος 2022, με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας να βρίσκεται στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.


Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση, ο προπονητής Τσοπούρλου Απόστολος και ο συνεργάτης του Σεκλειζιώτης είχαν ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ο στόχος επετεύχθη. Οι αθλητές και αθλήτριες του λαρισινού συλλόγου κατάφεραν να κερδίσουν Πανελλήνια Πρωταθλήματα και να είναι Πανελληνιονίκες σε Δρόμο, Πίστα, Ορεινή ποδηλασία και Downhill.
Παράλληλα αθλητές τιου ΠΓΣΛ έχουν συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος σε Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς και Διεθνείς αγώνες, κάνοντας τους Λαρισαίους περήφανους για τα επιτεύγματά τους. Οι αθλητές δούλεψαν όλη την περίοδο σκληρά για τους αγώνες τους και πανάξια φτάσανε τον σύλλογο στην κορυφή.
Σ’ αυτή τη ζωή τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πραγματικά αξίζουν όλοι τους πολλά συγχαρητήρια, από την κατηγορία μίνι μέχρι και την κατηγορία μάστερς και όλοι έχουν βάλει το «λιθαράκι» τους.
Όσο για τους προπονητές, κρίθηκαν από τα αποτελέσματα των αθλητών τους….
Σαν επίλογο ο σύλλογος σε σχετική  ανακοίνωση ανέφερε τα ακόλουθα: «Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε για την αμέριστη οικονομική βοήθεια και όχι μόνο, τους γονείς των αθλητών και τους φορείς του νομού μας (Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Λαρισαίων, Δήμο Τεμπών, Δήμο Τυρνάβου). Στόχος όλων μας για τη νέα χρονιά είναι να είμαστε πάλι παραγωγικοί και να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο, τροφοδοτώντας με αθλητές την Εθνική Ομάδα. Και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια! Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλές γιορτές και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass