Λαρισινός «εμφύλιος» στη Φιλιππούπολη

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (14:45) ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2022 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για το λαρισινό ντέρμπι της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής της Super League 2 στον A’ Όμιλο άρχισε.

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται σήμερα στις 14:45 στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον Ηρακλή Λάρισας, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, το οποίο ωστόσο έχει κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και οι δύο αντίπαλοι «καίγονται» για τη νίκη.
Μια ακόμα λαρισινή μονομαχία (η τρίτη της φετινής περιόδου) ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία. Ένας αγώνας που αν μη τι άλλο πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο και να αποζημιώσει τους φιλάθλους με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας ωραίο θέαμα.

 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Για τους γηπεδούχους που έχουν να αντιμετωπίσουν για μία ακόμα φορά το μεγάλο πρόβλημα των απουσιών, το παιχνίδι κρίνεται καθοριστικής σημασίας. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στη Φιλιππούπολη και από τον Διαγόρα με 5-0 στη Ρόδο, καθιστούν επιβεβλημένη την επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στις νικηφόρες εμφανίσεις προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα στα αποδυτήρια και να αποκτήσει η ομάδα περισσότερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Με άλλα λόγια, η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα δεν μπορεί στην παρούσα στιγμή να κοιτάξει τα προβλήματα των απουσιών γιατί οι τρεις βαθμοί της έδρας είναι υπερπολύτιμοι (ήδη έχουν 9 βαθμούς στο ενεργητικό τους και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας).
Στα θετικά για τον Απόλλωνα η επιστροφή του Σάββα Σιατραβάνη που προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση. Από κει και πέρα εκτός των δύο μόνιμων τραυματιών Ζιάκα και Νούσιου θα απουσιάσουν οι Γιαννίτσης, Φουρκιώτης, Χαλάτσης, Γκαρσία (δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους), Σταματής (λόγω στρατιωτικού) και φυσικά οι Χατζής και Λίταινας που δεν υπολογίζονται πλέον στο έμψυχο δυναμικό των «κυανολεύκων».
Έτσι ο τεχνικός Βαγγέλης Στουρνάρας θα έχει στη διάθεσή του συνολικά 16 ποδοσφαιριστές που είναι οι Οικονομόπουλος (T), Μέλι (T), Μπακαρός (Τ), Αυλωνίτης, Σιατραβάνης, Ποτόσογλου, Καλούσης, Χουμόλι, Κλιγγόπουλος, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπεκιαρίδης, Διβανές, Μπαλογιάννης, Ζαχαράκης και Ντ’ Αγκοστίνο.

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Λάρισας αναμένεται να παραταχθεί στη Φιλιππούπολη εν πλήρη δυνάμει, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Στον πάγκο των φιλοξενουμένων θα κοουτσάρει την ομάδα ο Χρήστος Χατζηλιάδης στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του Ηρακλή στην Super League 2 μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Διλμπέρη. Εσκουρέδο και Αγγελούλης θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τον τραυματισμό τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.
Για τον Ηρακλή Λάρισας το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί οριακό, καθώς η ομάδα ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση για να «ξεκολλήσει» από τη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας δηλώνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους.
Η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας για τη σημερινή αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το φαγητό των παικτών στο «Παραδοσιακό» σήμερα το πρωί.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν απουσίες, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης θα είναι οι Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Κουτζαβασίλης, Τσιμίκας, Λεσάι, Τασιούλης, Μπάντροβιτς, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Καμπέρης, Εσκουρέδο και Αγγελούλης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το σημερινό λαρισινό ντέρμπι στη Φιλιππούπολη ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Δημήτριος Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς την κ. Ζωή Παπαδοπούλου και τον κ. Νικόλαο Τοροσιάδη (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον κ. Λάμπρο Μπεκιάρη (Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γρηγόριος Λέφας (Πιερίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass