Ανακοίνωση του Κισσάβου Συκουρίου

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2022 13:00

Ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΛ και ειδικότερα στην Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο του νομού γενικότερα εξέδωσε η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου, εκφράζοντας τους προβληματισμούς της για τη διαιτησία.

Οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρονται στη διαιτησία που θεωρούν ότι ήταν εις βάρος της ομάδας τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Σμόλικα Φαλάνης, στην εντός έδρας με το Μαυροβούνι, αλλά και στην προχθεσινή αναμέτρηση στον Αμπελώνα με τον Τύρναβο. Ιδιαίτερα για το τελευταίο παιχνίδι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουκούλη, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων στην επιστολή τους τα εξής:
«...Κατά την άφιξη του διαιτητή κ. Κουκούλη στο γήπεδο (ενώ οι παράγοντες των 2 ομάδων είχαν φιλική συζήτηση στην είσοδο του γηπέδου) τον ακούσαμε όλοι με έκπληξη να λέει με έντονο ύφος: «Καλησπέρα, κάλεσα την αστυνομία!!!!!») (;;;;;)
Σε έναν ήρεμο αγώνα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην κερκίδα από την παρουσία φιλάθλων και των 2 ομάδων, για ακόμα μια φορά ο διαιτητής του αγώνα κατέληξε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Δεν καταλογίστηκαν 3 πέναλτι εκ των οποίων τα 2 στην ίδια φάση, τα οποία ήταν τόσο προφανή ώστε μέχρι και οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας σταμάτησαν περιμένοντας το σφύριγμα!! Ειδικά η περίπτωση του τρίτου πέναλτι, πρόκειται για κατέβασμα της μπάλας με το χέρι του αμυντικού της αντίπαλης ομάδας, παράβαση την οποία θα σφύριζε και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Τυρνάβου! Αντί του σφυρίγματος, ο κ. Κουκούλης γελούσε προκλητικότατα!!!
Και φτάνουμε στο τέλος του αγώνα όπου αναφέρθηκε ψευδώς στις παρατηρήσεις του Φύλλου Αγώνα από τον διαιτητή κ. Κουκούλη, η προσωπικά κατά του ιδίου εξύβριση από 2 ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος.
Το Φύλλο Αγώνος ΔΕΝ υπογράφηκε από τους αρχηγούς και των 2 ομάδων!!!...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass