Νέα ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας

*Χθες στο AEL FC ARENA από τη Νίκη Βόλου με 1-0 *Σημαντικές μεταγραφές ετοιμάζουν οι «κυανόλευκοι»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2022 11:00

Φιλότιμα προσπάθησαν και χθες οι παίκτες του Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC ARENA, όμως η λαρισινή ομάδα γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Ήταν η 6η συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, το λαρισινό σωματείο δεν έχει πετύχει γκολ, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και εννιά μήνες περίπου, καθώς είχε κερδίσει στις 27 Μαρτίου τον Αμβρυσσέα Διστόμου με 1-0, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.


Ο ουραγός της βαθμολογίας, όμως, Ηρακλής θα συνεχίσει να προσπαθεί, ενώ έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για εντυπωσιακές προσθήκες τον Ιανουάριο, ενισχύοντας την ομάδα με παίκτες που θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα.
Όσον αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους αντιπάλους τους, αλλά στο 20’ ο Πασχάλης Κάσσος, με σουτ έξω από την περιοχή κι ενώ η μπάλα χτύπησε και στην πλάτη αμυντικού, έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη η Νίκη είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 71’, όταν ο Μέτσε με φάουλ από τον άξονα γέμισε στην περιοχή, με τον Γαβριηλίδη να κάνει το σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση και τον Παπαγιάννη να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα.
Από την πλευρά του, ο Ηρακλής θέλησε να εκμεταλλευτεί το «εύθραυστο» 0-1 και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, αγχώνοντας αμυντικά τους Βολιώτες, που πέτυχαν τελικά την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη, χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους.
Στο 10’ η Νίκη σκόραρε, όμως, ο πρώτος βοηθός υπέδειξε τον Κάσσο σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 80’ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ηρακλή, όταν ο διαιτητής κ. Μπεκιάρης σταμάτησε αναίτια τη φάση κι ενώ ο Λεσάι έφευγε από δεξιά ταχύτατα, για να μπει στην περιοχή της Νίκης.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μπεκιάρης (Καρδίτσας), που είχε συνεργάτες τους κ. Βογιατζή (Καρδίτσας) Μανασή (Τρικάλων).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Μπάτροβιτς, Συρεγγέλας, Λεσάι (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες)- Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Δημητρίου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης-Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46’ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70’ Τασιούλης), Μπαλαμώτης (70’ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χρηστίδης (46’ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46’ Συρεγγέλας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (67’ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (61’ Μέτσε) Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (68’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (84’ Τζιώρας).
*Στο AEL FC ARENA βρέθηκε χθες ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Βαγγέλης Μόρας (φωτ.), ο οποίος πήγε στο γήπεδο με τους επίσης πρώην συνεργάτες του Ανδρέα Τσιρβούλη και Δημήτρη Μητρακούλη, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, με τον υπεύθυνο του γηπέδου Δημήτρη Τσακμακίδη.
*Πάντως εκτός από τον Μόρα και παίκτες του Απόλλωνα παρακολούθησαν τον αγώνα. Πρόκειται για τους Σάββα Σιατραβάνη, Κώστα Χατζή, Δημήτρη Λίταινα, Μιχάλη Γιαννίτση.
*Στην κερκίδα ήταν και ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Κώστας Σκούπρας, ο οποίος βρίσκεται στη Λάρισα για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Ίσως όμως και να παραμείνει, στην περίπτωση που ενταχθεί στο δυναμικό του Ηρακλή Λάρισας, κάτι που δεν πρέπει να αποκλείσουμε, εάν οι «κυανόλευκοι» ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν...
*Περίπου 200 φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έκαναν αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, αλλά και σε βάρος της ΑΕΛ και της Λάρισας. Είναι κρίμα κι ενώ οδεύουμε προς το 2023, να ακούγονται συνθήματα, που είναι -κατά γενική ομολογία- κατακριτέα...
*Εντός, αλλά και εκτός, αγωνιστικού χώρου, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρισας Κώστας Καμπέρης και δείχνει πως είναι και άνθρωπος. Χθες το πρωί κι ενώ κατευθυνόταν στη Νεάπολη για να γευματίσει με την ομάδα του, στην Ηρώων Πολυτεχνείου σταμάτησε όταν είδε ηλικιωμένο στην άσφαλτο και έσπευσε να τον βοηθήσει για να συνέλθει, με δύο ακόμα περαστικούς. Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος, αλλά πρέπει να συγχαρούμε τον ποδοσφαιριστή γιατί παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass