Απρόσμενη εντός έδρας ήττα για τον Π.Ο.Ε.

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-3 ΣΤΟ 90’ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2022 11:05

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα (...«δώρο Χριστουγεννιάτικο» προς τους φιλοξενούμενους) με 2-3 σημειώθηκε για τον Π.Ο. Ελασσόνας από τη δυνατή ομάδα του Α.Ο. Χανιώτης, που με την εμφάνισή της στο γήπεδο της Ελασσόνας έδειξε πως είναι ένα δυνατό και πολλά υποσχόμενο σύνολο.


Μετά από έναν «γεμάτο» αγώνα με γρήγορο ρυθμό και την μπάλα να «πηγαινοέρχεται» στις δύο περιοχές (...κυρίως στο α’ ημίχρονο) και αρκετές φάσεις, με 5 γκολ, με την αγωνία και την «αδρεναλίνη» έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο «κατακόρυφο», οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν του Π.Ο.Ε., με το νικηφόρο γκολ στο 90’, στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα, «παγώνοντας» τους Ελασσονίτες, που είχαν καλή απόδοση και... έως τότε έδειχναν να «κλειδώνουν» την ισοπαλία και να «παλεύουν» για τη νίκη.
Οι φίλαθλοι δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους για την απρόσμενη εξέλιξη του αγώνα και το τελικό άτυχο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους (...«πραγματικά τσακάλια οι φιλοξενούμενοι, όπως είναι και το σύμβολό τους»).
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
4’: «Με το καλημέρα», εξαιρετικό σουτ του Κοντοθανάση βρίσκει δίχτυα γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς των Ελασσονιτών.
14’: Γρήγορη απάντηση από τους φιλοξενούμενους, που με κοντινό σουτ πλασέ του δραστήριου Βαταμίδη κάνουν το 1-1.
18’: Επικίνδυνη επίθεση του Α.Ο. Χανιώτης, με την κεφαλιά του Τοπούζη να αποκρούεται σωτήρια σε κόρνερ από τον Γούπο.
44’: Σουτ του Ντουλάγκ από καλή θέση και ο γκολκίπερ έτοιμος «μπλοκάρει».
57’: Συνεργασία των παικτών του Π.Ο.Ε., με την μπάλα στα πόδια του Μουλτσιά, που με ωραίο σουτ βρίσκει δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του γκολκίπερ Συλλέκτη, γράφοντας το 2-1, μέσα σε νέους πανηγυρισμούς.
62’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Χανιώτης, όταν ο νεοεισελθών Λάλκοβιτς προχωρά με την μπάλα και σουτάρει, αλλά ο Γούπος αποκρούει σωτήρια.
65’: Αναστάτωση στην περιοχή του Π.Ο.Ε. και ο Λάλκοβιτς με σουτ από κοντά ισοφαρίζει το σκορ, κάνοντας το 2-2.
71’: Από καλό σημείο, δυνατό σουτ του Ματούλα φεύγει άουτ.
75’: Ο Αναγνώστης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
84’: Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που «προειδοποιούν», με κεφαλιά του Τοπούζη να φεύγει άουτ από τα δοκάρια του Γούπου.
90’: «Παγώνει» το γήπεδο της Ελασσόνας, όταν ο δραστήριος Τοπούζης με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος αμυντικά λάθη του Π.Ο.Ε., «γυρίζει» το ματς, γράφοντας το 2-3 και «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Ασλανίδης και Καλορογιάννης και η κ. Τσικλητάρη (Πιερίας).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Φώλλας Νίκος): Γούπος, Καραμούλας, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Βλαχάκης (60’ Γκαμπέτας), Ντουλάγκ, Κωστούλας (70’ Καραγκούνης), Ματούλας (80’ Ιγγλέζος), Μουλτσιάς, Κακάμης.
Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Μπούρκας Βασ. – Δούμας Αναστ.): Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγιόλης, Ράτζα, Τρόκας, Αλωπούδης (87’ Αξούδης), Βαταμίδης (56’ Λάλκοβιτς), Τοπούζης, Φούσκας (87’ Πάντος), Κεφαλάς (70’ Καραγιάννης).

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass