Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Κίσσαβο Συκουρίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2022 11:45

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:


-Αναβάλλει την εκδίκαση της ένστασης του Τοξότη για την επόμενη συνεδρίαση.
-Στον Κίσσαβο Συκουρίου για τη συμπεριφορά οπαδών και αξιωματούχου του μετά τη λήξη του αγώνα με το Μαυροβούνι (10/12), ήτοι για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ. Iα’, 4β’, 7, καθώς και του άρθρου 12 ΠΚ, επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 2 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 300 ευρώ.
-Στη Θύελλα Ελάτειας για τη συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα με την Αστραπή ΝΠ (11/12), ήτοι για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 1, 3 ΠΚ, επιβάλλει έγγραφη επίπληξη.
-Στον Λαρισαϊκό για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Θερμαϊκό Στομίου (11/12), ήτοι για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 1, 3 ΠΚ, επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ.
ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ
-Στον αξιωματούχο του Κισσάβου Συκουρίου κ. Αντώνιο Μουρογιάννη για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα με το Μαυροβούνι (10/12), ήτοι για παράβαση του άρθρου 12 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 3 αγωνιστικές.
-Στον προπονητή της Θύελλας Ελάτειας κ. Θεόδωρο Σολωμό για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα με την Αστραπή ΝΠ (11/12), ήτοι για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 3 αγωνιστικές
-Στον αξιωματούχο του Λαρισαϊκού κ. Απόστολο Τατία για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Θερμαϊκό Στομίου (11/12), ήτοι για παράβαση του άρθρων 11 παρ. 2 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 4 αγωνιστικές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass