Θα παλέψει για το καλύτερο ο Ηρακλής Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (14:45)

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2022 12:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στις 14:45 στο γήπεδο του Μακεδονικού, κόντρα στον πρωτοπόρο έως τώρα, ΠΑΟΚ Β’.


Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν καλά πως ο αντίπαλός τους είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος της Super League 2 και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β’ να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ όμιλο και ο Ηρακλής στην τελευταία, χωρίς μέχρι τώρα σε πέντε αγώνες να έχει πάρει ούτε βαθμό και να μην έχει σκοράρει, όμως στο ποδόσφαιρο ό,τι φαίνεται ως απίθανο, αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο, έρχονται τα πάνω κάτω.
Οι παίκτες του Ηρακλή, ανεξάρτητα εάν φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ Β’, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και ευχή είναι να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να ατενίζουν με αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Άλλωστε μπορεί μέχρι τώρα τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα περίμεναν, όμως το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη και πολλά μπορούν να διορθωθούν προς τα καλύτερο.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαλίτσιος και Εσκουρέδο. Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Φίλιππος», από τον τεχνικό Παναγιώτη Διλμπέρη και τον συνεργάτη του Χρήστο Χατζηλιάδη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Ευθυμιάδης, Αγγελούλης, Μπάμης, Αλτάνης, Σούμπασης, Ζαφειρίου, Λεσάι, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Σερεγγέλας, Τασιούλης, Καψάλης Σ., Λαγωνίδης, Μπάντροβιτς, Χρηστίδης.

 

Ο ΠΑΟΚ Β’
Η Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία, για σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας. Υπό βροχή διεξήχθη η τελευταία προπόνηση χθες το πρωί στη Σουρωτή, με το τεχνικό team να επιλέγει ουσιαστικά χαλάρωμα και τακτική προετοιμασία ενόψει του αγώνα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκορντεζιάνι, Μάροβιτς, Σπυρίδης, Κιτσάκης και Ουεντραόγκο. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Κουτεντάκης, Γρόσδης, Μελετίδης, Νινούα, Κουλούρης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ Β’ - Ηρακλής Λάρισας, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Σταφυλάς (Ξάνθης), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Δημήτρη Δανδανόπουλο, Γεώργιο Χρυσέλη (Ξάνθης), 4ος θα είναι ο κ. Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Βασίλειος Γαβριηλίδης (Θράκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass