Επιτυχιών συνέχεια θέλει ο Απόλλων Λάρισας

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (14:45) - ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2022 11:55

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή των εννέα βαθμών, αλλά και την εκτός έδρας νίκη στο Πολύκαστρο επί του Απόλλωνα Πόντου με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 14:45 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, της Super League 2.


Αρνητική εξέλιξη βέβαια για τους «κυανόλευκους» η ξαφνική αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του προπονητή Βαγγέλη Μόρα και χρέη στον πάγκο θα εκτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη σημερινή αναμέτρηση, ο Μιχάλης Μπίζιος με τον Θοδωρή Σκύφτα, δύο άνθρωποι που όλα τα χρόνια είναι κοντά στο λαρισινό σωματείο.
Πάντως τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα και αυτή τη φορά, καθώς δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή οι τραυματίες Ζιάκας, Φουρκιώτης, Χαλάτσης, Γιαννίτσης και Λούκας Γκαρσία, όπως επίσης και οι δυο αρχηγοί Κώστας Χατζής, Δημήτρης Λίταινας, οι οποίοι έκαναν προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και θα γευματίσει σήμερα στην ταβέρνα «Πλάτανος» στις 10:45, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Meli (Τ), Οικονομόπουλος (Τ), Μπακαρός (Τ), Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Μπαλογιάννης, D’ Agostino, Ποτόσογλου, Humolli, Σταματής, Contreras, Σιατραβάνης, Διβανές, Dyulgerov, Μπεκιαρίδης, Νούσιος.
* Στον πάγκο του Απόλλωνα σήμερα θα είναι και ο κ. Σταύρος Διαμαντόπουλος, ενώ χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως αντικαταστάτης του Βαγγέλη Μόρα στην τεχνική ηγεσία ενδεχομένως να είναι ο Μάκης Χάβος.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Μπουτσίκος (Μακεδονίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες την κ. Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), τον κ. Ευστάθιο Τσεχειλίδη (Μακεδονίας), 4ος θα είναι ο κΓεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α’ όμιλος
1. ΠΑΟΚ Β’    13
2. ΑΕΛ    12
3. Μακεδονικός    10
4. Απόλλων Λάρισας    9
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    9
6. Παναθηναϊκός Β’    8
7. Πανσερραϊκός    7
8. Βέροια    7
9. Διαγόρας Ρόδου    6
10. Π.Ο.Τ. Ηρακλής    5
11. Νίκη Βόλου    4
12. Απόλλων Πόντου    3
13. Θεσπρωτός    3
14. Αλμωπός Αριδαίας    3
15. Ηρακλής Λάρισας    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass