ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και όμως δεν είναι ποντιακό ανέκδοτο

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2022 11:05

Ο Απόλλων Λάρισας με τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη «καθάρισε» του μείον εννέα βαθμούς και τώρα πλέον ατενίζει, παρά τα προβλήματα που έχει, πιο αισιόδοξα το μέλλον του.

Χθες κέρδισε στο Πολύκαστρο τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Βούλγαρος Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ στο 75’ ύστερα από εξαιρετική πάσα του εορτάζοντα χθες Σάββα Σιατραβάνη που «κέρασε» ασίστ στον συμπαίκτη του.
Μάλιστα, ο Σιατραβάνης λίγο έλλειψε να γιορτάσει όχι μόνο με ασίστ, αλλά και με γκολ, καθώς είχε ένα σουτ στο 84’ που η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Οι γηπεδούχοι στην αρχή ήταν απειλητικοί και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, εντούτοις δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των παικτών της λαρισινής ομάδας που ήταν πολύ καλά τοποθετημένοι από τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα.
Ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος κράτησε το μηδέν και μετά ξεκίνησε το αγαπημένο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, που για μια ακόμα φορά τον δικαίωσε, αφού στο 75’ πέτυχε τέρμα.
Αυτό ήταν και το «χρυσό» τέρμα για τους Λαρισαίους που έφυγαν με το δεύτερο -εκτός έδρας- τρίποντό τους, μετά το διπλό στη Βέροια και το τρίτο σε πέντε αγώνες, αυτήν τη σεζόν (εντός έδρας νίκη με Μακεδονικό).
Ο διαιτητής Γεωργόπουλος (Αρκαδίας) δεν είχε προβλήματα και έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αμαραντίδη, Μουμίν, Καλαιτζίδη, Κωστίκα, Γιαννίτση, Λίταινα.
Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Δανδανόπουλος, Χρυσέλης (Ξάνθης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν, Φράγκος (46’ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκας, Καλογέρης, Αραβίδης (46’ Εσαλό), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης (49’ Λαμπίρης), Ντιαλόσι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μόρας): Μελί, Ντ’ Αγκοστίνο, Γιαννίτσης, Ποτόσογλου (46’ Κοντρέρας), Ζαχαράκης (65’ Ντουλγκέροφ), Λίταινας, Σταματής (89’ Καλούσης), Κοτσιανούλης (70’ Χαλάτσης), Σιατραβάνης, Μπεκιαρίδης (46’ Μπαλογιάννης), Κλιγγόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:
Αναγ. Καρδίτσας - Νίκη Βόλου     1-0
Μακεδονικός - ΠΟΤ Ηρακλής     2-0
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας     1-0
ΑΕΛ - Θεσπρωτός     2-0
Παναθηναϊκός Β’ - Πανσερραϊκός     0-1
Διαγόρας - ΠΑΟΚ Β’     2-3
Απόλλων Π. - Απόλλων Λάρισας     0-1
ΡΕΠΟ: Ηρακλής Λάρισας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    ΑΓ.     ΒΑΘ.
1. ΠΑΟΚ Β’    5     13
2. ΑΕ Λάρισας      5    12
3. Μακεδονικός     5    10
4. Αναγέννηση Καρδ.     4    9
5. Παναθηναϊκός Β’     5    8
6. Πανσερραϊκός     4    7
7. Βέροια     5    6
8. Διαγόρας     4    6
9. ΠΟΤ Ηρακλής    4     4
10. Νίκη Βόλου    5    4
11. Αλμωπός Αριδαίας     5    3
12. Θεσπρωτός     5    3
13. Απόλλων Πόντου     5    3
14. Απόλλων Λάρισας     5    0
15. Ηρακλής Λάρισας     4    0
* Ο Απόλλων Λάρισας έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 9 βαθμών.

 

ΝΙΚΗΣΕ Η Κ-19 1-0
Τον… δρόμο της νίκης στην πρώτη ομάδα έδειξε η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία προχθές επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του Απόλλωνα Πόντου, με σκορ 1-0.
Ένα παλικαρίσιο διπλό για τους παίκτες του Αποστόλη Ευαγγέλου, που είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες, για να διευρύνουν τη νίκη τους.
Πρώτη καλή ευκαιρία στο 5’ με τον Παρασκευούδη να πλασάρει δίπλα από το αριστερό δοκάρι ύστερα από ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι με τον Κούρτη. Άλλη μια κλασική ευκαιρία με τον Μπιθυζή να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 20’. Στο 34’ μετά από οργανωμένη επίθεση σέντρα του Μπιθυζή, την μπάλα διεκδίκησε στον αέρα ο Παπανικολάου και κερδίζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ πλάσαρε και έκανε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Ξεκινώντας το δεύτερο μέρος ο κ. Ευάγγελου πραγματοποίησε αλλαγές χωρίς να κλειστεί η ομάδα πίσω και με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες και η πιο κλασική στο 70’ από τα πλάγια με τον Παρασκευούδη, που πλάσαρε και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξιό κάθε το δοκάρι.
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ-19: Μπακαρός, Τερζούδης, Παπανικολάου, Τεμπεσίρης, Θεοχάρης, Γαρυφάλλου, Αγριόδημος, Παρασκευούδης, Κούρτης, Μπιθυζής, Βλάχος.
Αγωνίστηκαν και οι: Γκαλαφάγκας, Γκαντέλας, Βαλδούμας Θ., Βαλδούμας Κ.
*Επόμενο παιχνίδι της Super League 2 Κ-19, είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass