Δύσκολη αποστολή του Απόλλωνα

*Λόγω των απουσιών σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (15:00)

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2022 11:20

Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να επανέλθει στις επιτυχίες, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο Πολύκαστρο με τον Απόλλωνα Πόντου, σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν δύσκολη αποστολή, λόγω των απουσιών πολλών παικτών της ομάδας.
Αναλυτικότερα, ο τεχνικός των Λαρισαίων Βαγγέλης Μόρας, δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού πλην των -«μόνιμων» το τελευταίο διάστημα- τραυματιών Δημήτρη Ζιάκα, Βαγγέλη Νούσιο, ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Χάρης Φουρκιώτης.
Επίσης, εκτός είναι και οι τραυματίες Lucas Garcia, Βαγγέλης Αυλωνίτης, όπως και ο τιμωρημένος -από κόκκινη κάρτα- αρχηγός Κώστας Χατζής που εκτίει και επανέρχεται την επόμενη αγωνιστική.
Στην αποστολή, που από χθες βράδυ βρίσκεται στη Χαλκηδόνα, ο Λαρισαίος προπονητής συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Meli (Τ), Οικονομόπουλο (Τ), Μπακαρό (Τ), Γιαννίτση, Κλιγγόπουλο, Καλούση, Κοτσιανούλη, Ζαχαράκη, Λίταινα, Μπαλογιάννη, D’ Agostino, Ποτόσογλου, Humolli, Χαλάτση, Σταματή, Contreras, Σιατραβάνη, Διβανέ, Dyulgerov, Μπεκιαρίδη.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
Μετά το τέλος της τελευταίας χθεσινής πρωινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου με τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν σήμερα το πρωί στο Πολύκαστρο για τον κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Αυτοί είναι οι παρακάτω: Πίτκας, Τρίγκατζης, Καλογέρης , Φράγκος, Αμαραντίδης, Καλαιτζίδης, Αραβίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Λαμπίρης, Ντιαλόσι, Κωστίκας, Φράγκος, Νάσερ, Μουμίν, Μπράιαν και Χαμοξάρας.
Να σημειωθεί πως απουσιάζουν ο Μαλουμανσόκο, που είχε αποβληθεί στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου, και ο Ελλέ, που βρίσκεται σε αποθεραπεία λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Πολύκαστρο.
*Ο διαιτητής Νικόλαος Γεωργόπουλος (Αρκαδίας), θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας, συνεργάτες του θα είναι οι Δημήτρης Δανδανόπουλος, Γεώργιος Χρυσέλης (Ξάνθης), 4ος ο Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς) και παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass