Νικηφόρο, αλλά δύσκολο πέρασμα του Αχιλλέα από την Τσαριτσάνη

Με γκολ του Μακρή κέρδισε τον Οικονόμο 1-0 - Νίκες και για Α.Ε. Κιλελέρ, Μαυροβούνι, Δαμασιακό, Φαλανιακό, Δήμητρα Γιάννουλης - Ισοπαλία στο ματς Πελασγιώτιδα-Γόννοι

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2022 11:44

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη που ήθελε στην Τσαριτσάνη με 1-0, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας DE-TOX.


Τους τρεις βαθμούς πήρε και η Α.Ε. Κιλελέρ, αν και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο πρώτο μέρος, αλλά αντέδρασε στην επανάληψη και κέρδισε τον Αετό Μακρυχωρίου 4-1.
Με ανατροπή το Μαυροβούνι επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου 3-1, ενώ σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο Φαλανιακός, ο Δαμασιακός και η Δήμητρα Γιάννουλης.
Τέλος, ισοπαλίες είχαμε στις αναμετρήσεις Πελασγιώτιδα-Όλυμπος Γόννων (χθες) και Σμόλικας Φαλάνης-Κίσσαβος Συκουρίου (προχθές).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ε.Κιλελέρ-Μακρυχώρι    4-1
Οικονόμος-Αχιλλέας Φ.    0-1
Σμόλικας-Συκούριο    0-0
Μελισσοχώρι-Δαμασιακός    0-1
Μαυροβούνι-Βλαχογιάννι    3-1
Πελασγιώτιδα-Γόννοι    2-2
Τύρναβος-Φαλανιακός    1-2
Δήμητρα Γιάνν.-Παναγροτικός    1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. Αχιλλέας Φ.    24-2    19
2. Κιλελέρ    20-3    18
3. Μαυροβούνι    17-4    17
4. Φαλανιακός    9-6    15
5. Δαμασιακός    10-6    11
6. Οικονόμος    5-6    10
7. Δήμητρα Γιανν.    5-9    10
8. Μελισσοχώρι    10-9    9
9. Συκούριο    7-4    8
10. Γόννοι    7-14    8
11. Παναγροτικός    18-17    7
12. Βλαχογιάννι    10-13    7
13. Σμόλικας    8-8    7
14. Μακρυχώρι    7-16    6
15. Πελασγιώτιδα    7-12    5
16. Τύρναβος    5-28    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 10/12, 15:00)
Οικονόμος-Α.Ε. Κιλελέρ
Μακρυχώρι-Σμόλικας
Αχιλλέας Φ.-Μελισσοχώρι
Συκούριο-Μαυροβούνι
Δαμασιακός-Πελασγιώτιδα
Βλαχογιάννι-Τύρναβος
Γόννοι-Παναγροτικός
Φαλανιακός-Δήμητρα Γιάνν.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    1
«Επαγγελματική» νίκη σημείωσε στην Τσαριτσάνη ο πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος επιβλήθηκε του Οικονόμου με 1-0, χάρη στο προβάδισμα που απέκτησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το φινάλε. Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε σε εγρήγορση τους φιλάθλους των δύο ομάδων, με τους Φαρσαλινούς να είναι αυτοί που είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, σπάζοντας -παράλληλα- και το αήττητο των «πρασίνων» στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας».
Στο 6’ οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν επίθεση με τον Κερμελίδη που «έβγαλε» ιδανικά τον Κωνσταντίνο Μακρή και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Νούσια, γράφοντας το 0-1. Αξιοσημείωτο είναι ότι το γκολ αυτό ήταν το πρώτο που δέχτηκε φέτος ο έμπειρος Τσαριτσανιώτης τερματοφύλακας. Στο 12’ ο Κερμελίδης απείλησε εκ νέου, αλλά το σουτ έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 20’ το σουτ του Αγρόδημου δεν ανησύχησε τον Σταυράκη, ενώ στο 22’ το διαγώνιο του Ντούφα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα. Στο 25’ ο Νούσιας εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Πασσιά, ενώ στο 27’ το μακρινό σουτ του Αγρόδημου κατέληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό «Γ». Στο 40’ το σουτ του Κίτσιου αποκρούστηκε από τον Σταυράκη και στο 44’ ο ίδιος παίκτης γύρισε προς τον Δραχαλίβα που είδε τους αμυντικούς να απομακρύνουν προ της γραμμής. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) ο Μπλατσέρι με διαγώνιο σουτ υποχρέωσε τον Νούσια σε απόκρουση σε κόρνερ, ενώ ακολούθως οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να ισοφαρίσουν (49’) όταν το δυνατό σουτ του Δραχαλίβα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη. Στο 54’ σε φάση διαρκείας στην περιοχή των Φαρσαλινών, τελικός αποδέκτης ήταν ο Ντούφας που σούταρε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με επιτυχία την πίεση που δέχτηκαν, ακόμη και όταν στο 86’ έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Μακρή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο» (είχε αντικρίσει την πρώτη στο 24’).
Εφάμιλλη των απαιτήσεων του αγώνα η διαιτησία της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη και των βοηθών της Βασίλη Μάνου-Δημήτρη Παραφέστα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας-Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (88’ Δριστέλας), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Αγρόδημος, Ντούφας (82’ Λαγιόκαπας), Πούτας (83’ Δ. Μουλτσιάς), Κίτσιος, Καρβούνης, Στ. Δραχαλίβας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κώστας Νεμπεγλέρας-Χρήστος Λιάπης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Δημολιός, Κούλπας, Λάιος, Καραλούλης, Μακρής, Γκαραλιάκος (58’ Χισενάι), Κερμελίδης, Μπλατσέρι (90’+3’ Γκόλτσιος), Πασσιάς (46’ Αετόπουλος).

 

Α.Ε.ΚΙΛΕΛΕΡ    4
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ    1
Με ηγέτη και σκόρερ τον Αλέκο Κουβελά που πέτυχε χατ-τρικ , η Α.Ε. Κιλελέρ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, κερδίζοντας τον Αετό Μακρυχωρίου, που πάλεψε φιλότιμα στο πρώτο ημίχρονο, με σκορ 4-1. Στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σ.σ. ο ρέφερι υποστήριξε πως η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού στην περιοχή) του Αλέκου Κουβελά, έγινε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι όμως συνήλθαν γρήγορα και αντέδρασαν, φτάνοντας στην ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Συγκεκριμένα, στο 36ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τσαπατόρης δέχθηκε με κεφαλιά πάσα από τον Πέππα στο δεύτερο δοκάρι και εξ’ επαφής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ισοφαρίζοντας σε 1 - 1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, φάνηκε η ανωτερότητα των γηπεδούχων και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κουβελάς και πάλι, νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ του Αετού Μακρυχωρίου, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2 - 1 (60’). Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ούτε και ο Κουβελάς, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 - 1, με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 67’ της αναμέτρησης. Την τελευταία …πινελιά έβαλε στο 80’ ο Αναγνώστης, ο οποίος εξ’ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 4 - 1.
Διαιτητής ήταν ο κ. Δημεράς, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Λιόλιο, Χατζηκαμαγιάννη.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου (46’ Τσακίρης), Χατζησαββίδης ( 65’ Χατζηλιάδης), Ντιντής (60’ Αργύρης), Παπαγεωργίου (65’ Γκουγκουλιάς), Χασομέρης, Αναγνώστης, Κουβελάς, Βαγενάς (75’ Νικολαΐδης).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γκαμπούρας, Γραβάνης, Νικολακούλης, Πέπας, Χουτεσιώτης (75’ Μπιτσαράς), Μπλάντας (65’ Δεμίσης), Χύσα (75’ Λάλλας), Μανωλόπουλος, Τσαπατώρης, Χοτάι (70’ Σαμαράς).

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    3
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    1
Ασταμάτητο το Μαυροβούνι, κέρδισε με ανατροπή τη Δόξα Βλαχογιαννίου 3-1 και συνέχισε τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του. Με δυνατό σουτ ο Γελαλής έξω από την περιοχή στο 41’, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ριζόπουλο και έκανε το 0-1. Στην επανάληψη το Μαυροβούνι ανέβασε την απόδοσή του και στο 58’ ο Αλέξης Κακαζούκης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ, μετά από ασίστ του Μπέτση και έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
Στο 72’ Σπανός με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε στόχο και ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς και ο ίδιος παίκτης στο 88’, μετά από νέα ασίστ του Μπέτση, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για το Μαυροβούνι, που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κοσμάνος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. κ. Καραμαγκιόλα, Τοπαλσάββα.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν. (79’ Κουκούτσης), Σκαφιδάς (54’ Κολιοφούτης), Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Πράπας (79’ Θάνος), Φακίτσας (54’ Σπανός), Ακριβόπουλος (30’ λ.τ. Εμμανουήλ).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ. (85’ Νέτζο), Κυπαρίσσης, Φράντζας, Λάλλος, Πέτρου (70’. Φακίτσας), Γκουρομπίνος Μ., Αλεξίου, Γελαλής, Κωνσταντινίδης (80’ Λάκης).

 

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    2
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ    2
Δυνατό και αμφίρροπο ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Κουλουρίου, όπου η τυπικά γηπεδούχος Πελασγιώτιδα, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Όλυμπο Γόννων.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’ στη μοναδική ουσιαστικά καλή στιγμή, του πρώτου μέρους. Ο Γκαμπέτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Θανάσης Μπούμπουρης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη, οι παίκτες της Πελασγιώτιδας αγωνίστηκαν ψυχωμένα, σε αντίθεση με αυτούς των Γόννων, που παρότι προηγούνταν, έπαιζαν νευρικά.
Κι ενώ στο 69’ σε σουτ του Ντακόλι ο Μπαρμπαγιάννης με διπλή προσπάθεια απέτρεψε το 1-1 και στο 78’ σε σουτ του Γελαλή η μπάλα έφυγε άουτ, στο 81’ ο έμπειρος Κουσιώρας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 1-1. Δύο λεπτά μετά, στο 83’, η Πελασγιώτιδα συνέχισε με δέκα παίκτες τον αγώνα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιάννης Δάσσιος.
Ο Όλυμπος Γόννων το εκμεταλλεύτηκε αυτό και στο 85’, σε εκτέλεση φάουλ του Κολτσίδα από τα αριστερά, ο Μάντζαρης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2), μέσα σε πανηγυρισμούς.
Όμως αυτό δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η Πελασγιώτιδα δεν τα παράτησε και στο 90’+1’, ο Διονύσης Δάσσιος, με φοβερή εκτέλεση φάουλ δέκα περίπου μέτρα έξω από την περιοχή, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, διαμορφώνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-2.
Ο διαιτητής κ. Ρουπέλας, εκτός της κόκκινης, έδειξε πολλές κίτρινες κάρτες και υπήρξαν εκατέρωθεν διαμαρτυρίες, για αποφάσεις του. Καλοί ήταν οι συνεργάτες του κ. Δίχρης, Ντανταλής.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Παπαγιάννης, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Κουπατσιάρας, Γιάννης Δάσσιος, Κουτσικούλης, Σέντζας (66’ Ντακόλι), Διονύσης Δάσσιος, Χριστώνης, Γελαλής, Οσμάν ι(66’ Κουσιώρας).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές, Μπούμπουλης Ευαγγ. (79’ Κολτσίδας), Μπούμπουλης Αθ., Καραΐσκος, Γκαμπέτας (79’ Χατζηκρανιώτης), Τσούγιας, Γαγάρας, Μάντζαρης, Κόκρας, Σερίφης (86’ Μπαλαούρας).


ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005    1
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    2
Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Φαλανιακός, κερδίζοντας στα Δένδρα τον Τύρναβο 2005 με σκορ 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με όμορφο πλασέ του Καρδιτσιώτη Κώστα Κουρτεσιώτη, ενώ στο 83’ ο Κώστας Τσιάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους Φαλανιώτες.
Πέντε λεπτά αργότερα όμως στο 88’, ο Τύρναβος κατάφερε να αντιδράσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Λέανδρος Τσατσελάρι, πρόλαβε την μπάλα από τον Κωνσταντίνου και μείωσε σε 2 - 1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, η οποία είχε συνεργάτες τους κ.κ. Παπαγεωργίου, Γκάγκα.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γιώργος Φτεργιώτης): Τσούκας, Καρράς, Σιούτης, Φούντας, Παπαγεωργίου, Τσατσελάρι Λ., Μπάκος, Μπαλκούρας, Τσέσμα, Κατσαρός, Πέτρο. Αγωνίστηκαν και οι: Χατζούλης, Λάζος, Γαλάρας, Στεμπάρι.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Πανταζής Γ., Ευαγγελούλης (72’ Στάμος), Κουρτεσιώτης, Πάνου, Γκανάτσας (72’ Λυγούρας), Κυρίτσης, Καρακίτσιος (67’ Καρυώτης), Ντανίκας (67’ Πανταζής Θ.), Αλατάς (67’ Δημίρης), Τσιάκος.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    1
Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 47’ ο Δεληχάς, ο Δαμασιακός, πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη στο Μελισοχώρι επί του Αστέρα με σκορ 1-0.
Γκολ που προήλθε μετά από έξοχο συνδυασμό των Τσιάγκου και Τσούτσα και σουτ του πρώτου, πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του γκολκίπερ και με ένα όμορφο τελείωμα ο Βασίλης Δεληχάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με τους Μπιρόλ, Βασιλειάδη και Χαρούλη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές που όμως πέρασαν και αυτές ανεκμετάλλευτες. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη με 1-0.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κοντογιώργος, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Γκαρέλη, Γρηγοριάδη.
ΑΣΤΗΡ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής (80’ Δεμερτζής), Σδράλης Β., Κολοβός, Αβδουλάς, Περδίκης, Βασιλειάδης (80’ Αγγελακόπουλος), Καραμάνος, Καφαντάρης (60’ Νικόλι), Χαρούλης (70’ Καζάκος), Μπιρόλ.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φώτης Πλίτσης-Δημήτρης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Κυριάκος, Κυρατζής (30’ λ.τ. Νταμπαλέτσιος), Μουσιάρης Θ., Δούκας, Μπακαΐμης Στ., Μπακαΐμης Χρ., Δεληχάς, Τσούτσας, Δημητρέλης, Τσιάγκος.

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ    1
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    0
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξήχθη στη Γιάννουλη, όπου η τοπική Δήμητρα κέρδισε τον Παναγροτικό με σκορ 1-0.
Μια νίκη που εκτός του βαθμολογικού κέρδους έχει και ψυχολογικό θετικό αντίκτυπο, καθώς οι «Πράσινοι» της Γιάννουλης διατήρησαν το αήττητο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και το παιχνίδι, σημειώθηκε στο 33’, όταν ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί και με ένα άπιαστο βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του γκολκίπερ, πετυχαίνοντας το 1 - 0.
Ο Παναγροτικός προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να βρούνε οι παίκτες του τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι παρέμεινε το 1-0 για την Δήμητρα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δεδικούσης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Μπλιώνα, Ντελέζο Θ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης, Μπουκουβάλας, Αλατάς, Σαπάκος, Μπάμπαλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (73’ Κουρούτσαλης), Καρβούνης, Αθανασιάδης (88’ Ματσικόπουλος), Καρέλας (60’ Λόλας).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης (72’ Πετράκης Χρ.), Παπαθανασίου (72’ Μανακούσιος Θ.), Ρακίπι (77’ Πετράκης Εμμ.), Παπακώστας Σ. (46’ Βύρλας), Χριστοδούλου, Γκουντίκας (46’ Γκανάβας), Περήφανος, Μανακούσιος Δ.

 

ΣΜΟΛΙΚΑΣ    0
ΣΥΚΟΥΡΙΟ    0
Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ, Σμόλικας Φαλάνης και Κίσσαβος Συκουρίου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Το τελικό 0-0 διαμορφώθηκε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, όπου οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κίσσαβος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο φινάλε ο Δημήτρης Πλιάγκας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας, που είχε συνεργάτες τους κ. Μάνο, Νάκα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Γκιόνα, Σκούπρας, Νερπιέτρι (70’ Βογιατζής), Μπάκος, Ντανίκας, Τάφα, Γούτος, Ντούρας (65’ Ζιώγας), Γκαλμπογκίνης, Χαζίζι.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Κουλουκτσής, Αγγελής, Βελής, Φαρμάκας (46’ Πλιάγκας), Τζιούρας (62’ λ.τ. Ραμάι), Νεμπεγλέρας (73’ Τσίκος), Τριανταφύλλου (46’ Κώτσιας), Χάμος, Κορδέλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass