Με απουσίες ο Απόλλων Λάρισας στο Πολύκαστρο

*ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2022 12:30

Με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο θα αγωνιστεί αύριο και ώρα 15:00 ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και με περισσότερη αισιοδοξία, να συνεχίσει τη μάχη της παραμονής, στον A’ όμιλο της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» έχουν στο ενεργετικό τους δυο νίκες με αντιπάλους τον Μακεδονικό (εντός) και τη Βέροια εκτός έδρας, ενώ σε δυο άλλα ματς, γνώρισαν ισάριθμες ήττες, από τον Παναθηναϊκό Β’ στην Αθήνα και την ΑΕΛ, εντός έδρας.
Σε κάθε περίπτωση η αυριανή αναμέτρηση παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο έχουν ως κύριο στόχο την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης, έχει καλύψει μέχρι τώρα τους έξι από τους εννιά βαθμούς που του αφαιρέθηκαν και με νίκη αύριο στο Πολύκαστρο, θα μηδενίσει την τιμωρία του, κάνοντας ουσιαστικά μια νέα αρχή.
Ασφαλώς και το έργο του είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα της κατηγορίας, αλλά αν δείξει το πρόσωπο που έδειξε στην αναμέτρηση με τη Βέροια, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει το…τρίποντο.
Πάντως από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα είναι και πάλι ουκ ολίγα για τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος δεν υπολογίζει  τον αρχηγό Κώστα Χατζή, που εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Φουρκιώτης, Αυλωνίτης και Ζιάκας, που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ αμφίβολη θωρείται η συμμετοχή του Κοντρέρας, ο οποίος τραυματίσθηκε στη φιλική αναμέτρηση με την Πρίστινα στο Κόσοβο, την περασμένη Πέμπτη.
Σήμερα θα γίνει ένα ελαφρό ξεμούδιασμα το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει λίγο μετά το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Κορνέλιος», στην περιοχή της Χαλκηδόνας.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως η αυριανή συνάντηση θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όπως ενημέρωσε η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass