Αποφασισμένη για νέα νίκη η ΑΕΛ

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ (15:00)

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2022 13:30

Με πολύ καλή ψυχολογία η ΑΕΛ και αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, τον Θεσπρωτό.


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2 και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» εάν πάρουν τρεις ακόμη βαθμούς, ίσως βρεθούν στην κορυφή.
Τρεις νίκες και μία ήττα  έως τώρα ο απολογισμός, δείχνουν πως έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και να παραμείνουν προσγειωμένοι, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.  Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Όγκμποε ο οποίος τραυματίστηκε στην αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα επανέλθει μετά τις γιορτές στους αγωνιστικούς χώρους.
Αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αργεντίνος Φαμπρίτσιο Γκαμπριέλ Πεντρόσο. Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαϊδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Μιλτιάδης, Νίνο, Μαυριάς, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσουμάνης και Κούστα.
*Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάριος Ογκμπόε, Γκαμπριέλ Ραμίρες, ενώ για αγωνιστικούς λόγους οι Λάμπρος Αντωνόπουλος, Άγγελος Γωγουβίτης, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Κυριάκος Ζησούλης, Αργύρης Κούκος και Νίκος Βλιώρας.
Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ο Θεσπρωτός ο οποίος από χθες βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Βασιλάκη, Σεμερτζάκη και Γώγο.
Στην αποστολή από τον τεχνικό Χουάν Ραμόν Ρότσα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 24 ποδοσφαιριστές: Δ. Παππάς, Μπότσαρης, Τσιμόπουλος, Τρομπούκης, Ρίζος, Μαντζουρανάκης, Ντόντης, Μαρτίνες, Πανταζέλος, Μίγγος, Μπίκας, Λύγκας, Οικονομίκος, Χατζηγεωργίου, Ρούσης, Διγκόζης, Πέρεζ, Χατζάκος, Κωνσταντίνου, Μπονίγια, Φακκής, Δρίτσας, Ε. Παππάς και Αδαμάκης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο ρέφερι, Βασίλης-Απόστολος Αργυρός, από την Ένωση Πέλλας, κλήθηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι της ΑΕΛ με το Θεσπρωτό. Συνεργάτες του θα είναι ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και ο Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
Δύο μόλις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Θεσπρωτός, στη Λάρισα. Την ΑΕΛ ευνοεί η μικρή προϊστορία στα παιχνίδια με τον Θεσπρωτό. Οι «βυσσινί» έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Λάρισας με 2-1.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με το Θεσπρωτό
14/05/2014    ΑΕΛ-Θεσπρωτός    1-1    Γ’ Εθνική
03/04/2022    ΑΕΛ-Θεσπρωτός    1-0    Β’ Εθνική

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Ο Μακεδονικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι στην Ευκαρπία, επικρατώντας με 2-0 του ΠΟΤ Ηρακλή και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Την ίδια ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 1-0 τη Νίκη Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι, σε αγώνα που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.
Τα γκολ για τους «πράσινους» του Μακεδονικού τα σημειώσανε ο Σιμόνι στο 7ο λεπτό και ο Σάντσεθ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας στην ομάδα τους μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο AEL FC ARENA, ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Νίκος Γκόλιας, αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον τεχνικό της Αναγέννησης Περικλή Αμανατίδη (σ.σ. πέρασε στο 26’ στη θέση του τραυματία Σκόνδρα), καθώς στο 42’  Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δημόπουλος δοκίμασε το σουτ μετά την αμυντική ολιγωρία, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, με τον Γκόλια με πλασέ από κοντά να ανοίγει το σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΘΕΣ
*Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου    1-0
(42’ Γκόλιας)
*Μακεδονικός-ΠΟΤ Ηρακλής    2-0
(7’ Σιμόνι, 51’ Σάντσεθ)

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
15:00 ΑΕΛ-Θεσπρωτός
15:00 Παναθηναϊκός Β’-Πανσερραϊκός
15:00 Διαγόρας Ρόδου-ΠΑΟΚ Β’
15:00 Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας
ΑΥΡΙΟ
15:00 Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας
*Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Α’ ΟΜΙΛΟΣ)
1. ΠΑΟΚ Β’    10
2. Μακεδονικός    10
3. ΑΕΛ    9
4. Αναγέννηση Καρδίτσας    9
5. Παναθηναϊκός Β’    8
6. Διαγόρας Ρόδου    6
7. Π.Ο.Τ. Ηρακλής    4
8. Πανσερραϊκός    4
9. Νίκη Βόλου    4
10. Απόλλων Πόντου    3
11. Βέροια    3
12. Θεσπρωτός    3
13. Αλμωπός Αριδαίας    3
14. Ηρακλής Λάρισας    0
15. Απόλλων Λάρισας    -3
*Από τον Απόλλωνα Λάρισας, έχουν αφαιρεθεί 9 βαθμοί

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-0 Η Κ-15 ΑΕΛ ΤΟΝ ΒΟΛΟ
Η Κ-15 της ΑΕΛ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε στο γήπεδο Δασοχωρίου τον Βόλο με 6-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Super League 1 U-15. Τα γκολ για την ΑΕΛ Κ-15 πέτυχαν οι Αγοραστός (2), Αβραμούλης, Τσακνάκης Γ., Γουγουλιάς, Μπασδέκης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass