Τα παιδιά χαίρονται, οι γονείς τα καμαρώνουν...

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2022 10:40

Η χαρά των γονιών είναι να βλέπουν τα παιδιά τους υγιή και δημιουργικά. Μια δημιουργική απασχόληση είναι και ο αθλητισμός. Έτσι λοιπόν η παρουσία των γονιών στα γήπεδα ή ακόμα και ολόκληρης της οικογένειας είναι πλέον δεδομένη.

-Όπως για παράδειγμα η κ. Μελίνα Αγορογιάννη που βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα στον γιο της Αναστάση Δρόσο που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας (Κ-16) στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

KOSTOPOULOS-KOSTAS-MPAMPAS-GIANNHS.jpg

-Ο κ. Κώστας Κωστόπουλος νιώθει χαρούμενος βλέποντας τον γιο του Γιάννη να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Κ-16 του Απόλλωνα Λάρισας στην οποία αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

PAPARIZOS.jpg

-Με την οικογένεια στο γήπεδο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέχρι πρότινος στο τεχνικό τιμ του Δωτιέα Αγιάς, ο Κώστας Παπαρίζος. Ο φωτογραφικός φακός τον… «συνέλαβε» στο γήπεδο Ν. Πολιτείας όπου μαζί με τη γυναίκα του Φωτεινή και τον ένα τους γιο Χάρη απολάμβαναν το παιχνίδι του άλλου τους γιου, Γιώργου, που δείχνει να ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά πατήματα του πατέρα του.

TSIOURVAS.jpg

- Κάποτε είχε βάλει τη δική του σφραγίδα στα γήπεδα του νομού φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, του Φαλανιακού, του Αετού Μακρυχωρίου, του Ολύμπου Γόννων και άλλων ομάδων. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιούρβα που πλέον θαυμάζει τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του γιου του Χρήστου Ραφαήλ που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Κ-14 της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass