Ηρακλής Λάρ. και Δήμητρα Γιάνν. διατήρησαν το απόλυτο

ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ «3 ΣΤΑ 3» ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 3-1 ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΜΕ 2-0 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2022 10:00

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν χθες Ηρακλής Λάρισας και Δήμητρα Γιάννουλης στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-16 της ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1, ενώ οι «πράσινοι» του Αχιλλέα Μανάκα επιβλήθηκαν της Πελασγιώτιδας με 2-0 αντίστοιχα.


Αναλυτικά:
Στο γήπεδο Μάνδρας ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλό του που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις. Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς στο 7ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Καμέα, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας όταν στο 21’ ο Φ. Στεργιούλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).
Ο Ηρακλής είχε κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ωστόσο στο 39’ ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά ο Ντόβας από πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Ηρακλής Λάρισας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 με τον Νταφόπουλο.
Ο Απόλλων που στο δεύτερο 40λεπτο ανέβασε στροφές, μείωσε σε 1-3 στο 69’ με τον Κοθρά, ενώ στο 78’ ο Γάτσιος με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι.
Έτσι το 1-3 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τον Ηρακλή Λάρισας να συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στη φετινή διοργάνωση.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Παπατσίμπας, Γιούγκα, Ντόβας, Ξαφάρας, Κωστόπουλος, Γδούπας, Γάτσιος, Κλεισιάρης, Κουμαντζέλης, Σιδέρης, Κατσάνος (Κοθράς, Δαμασουλιώτης, Καζαντζής, Πιτσίλκας, Γκουτσίδης, Καραλής)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Στεργιούλης Ι., Ράπτης, Αναγνώστου, Δρόσος, Παπαγεωργίου, Κουφοζήσης, Νταφόπουλος, Στεργιούλης Φ., Μεσσής, Κουτζαηλίας, Καμέας (Πατσιατζής, Μπατρακούλης, Ζντούπης)

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Δυνατό και αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στο βοηθητικό της Γιάννουλης, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και την Πελασγιώτιδα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-0 καθώς αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους μία ακόμα επιτυχία που τους κρατά στην κορυφή της κατάταξης μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας στον 2ο Όμιλο της Κ-16.
Το 1-0 έγινε στο 35’ από τον Δαούλα Θ/Γ (με κοντινό σουτ), ενώ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (42’), ο Αγγελακόπουλος με πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Δαούλα Θ/Γ έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 60’, ωστόσο ο Γκονέλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Καλές στιγμές από πλευράς φιλοξενουμένων είχαν οι Βαρσάμης, Σταυροθανασόπουλος και Σιμόπουλος και από τους γηπεδούχους οι Δαούλας Θ/Γ, Μανάκας, Αγγελακόπουλος και Φωτιάδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοντογιάννης, Καρκατσέλας, Τσεκούρας, Δαούλας Θ/Χ, Μπλιάμπλιας, Γκονέλας, Αρσένης, Μανάκας, Φωτιάδης, Αγγελακόπουλος, Δαούλας Θ/Γ (Μπαργιώτας, Μπομπόλας, Τσέκα)
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Παπακωστούλης): Τρέχας, Τζήκας Ευθ., Σκούφας, Σαντιμπατάκης, Κωστής, Ραμιώτης, Σιμόπουλος, Σπανός, Βαρσάμης, Σταυροθανασόπουλος, Στεργιάκης (Τζήκας Αγγ., Γκόγκος, Ανυφαντής, Κακαγιάννης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass