Σεμινάριο καράτε στη Λάρισα

*ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 14:05

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο κατά σειρά φθινοπωρινό σεμινάριο καράτε της IKO Nakamura Hellas στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος Kyokushinkai karate Λάρισας με τις δύο σχολές που διατηρεί στη Λάρισα με υπευθύνους προπονητές τον Shihan Τζήρα Αθανάσιο 5 Dan, υπεύθυνο στην περιοχή της Ανθούπολης και τον Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο 4 Dan, υπεύθυνο στην περιοχή του Αγ. Κων/νου και με επίσημο προσκεκλημένο και εισηγητή του σεμιναρίου τον Shihan Λεωνίδα Αντώνη Brach Chief της IKO Nakamura Hellas προπονητή από τους Μαχητές Αλμυρού, Νέας Αγχιάλου και Σούρπης Μαγνησίας. Η νεοσυσταθείσα σχολή της Ανθούπολης (Seishin Dojo) συμμετείχε με 4 αθλητές τους Senpai Ζαχαρούλη Δημήτρη 1 Dan, Σμαϊλη Γιώργο, Καρυδιά Σταμάτη και Σκανδάλη Γεώργιο μετρώντας σχεδόν μισό μήνα λειτουργίας. Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι αθλητές απόλαυσαν τα ροφήματα και σνακ για τα οποία είχαν μεριμνήσει οι διοργανωτές ώστε να τα δώσουν στους αθλητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass