Διεθνές φιλικό για τον Ηρακλή Λάρισας

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (14:45)

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 12:25

Την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη (14:45 στα γήπεδα «Lolas» στη Σουρωτή του Δήμου Θέρμης) σε φιλικό αγώνα ο Ηρακλής Λάρισας, με αφορμή το ρεπό που έχει αυτήν την εβδομάδα και την επίσκεψη της ισραηλινής ομάδας στη χώρα μας, για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.


Η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού παιχνιδιού με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα.
Ένα σπουδαίο ματς για την ομάδα μας, που γίνεται με αφορμή το ρεπό αυτής της εβδομάδας και την επίσκεψη της ισραηλινής ομάδας στη χώρα μας, για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.
Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση της Μακάμπι Χάιφα και στηρίζει τη διεξαγωγή και του φιλικού αγώνα με τον Άρη για την ενίσχυση της ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης. Πέραν τούτου, στόχος και των δύο φιλικών είναι να σταλούν ηχηρά μηνύματα κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού, της βίας και συνολικά κάθε είδους κοινωνικού αποκλεισμού.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/12) στις 14:45 στα γήπεδα «LOLAS» στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης».

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ
Η Super League 2 ανακοίνωσε χθες αλλαγές σε αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εξής αλλαγές της 5ης αγωνιστικής Betsson:
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 - ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’, θα διεξαχθεί το Σάββατο 03/12/22 στις 15:00 στο Στ. Μαυροθαλασσίτης.
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Καλαμάτα - ΠΑΕ Επισκοπή , θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/12/22 στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας Καλαμάτας.
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β’ - ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/12/22 στις 15:00 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας».
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κατόπιν αιτήματος της Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας (Αρ.Πρωτ: 5430/22/2476340) , θα διεξαχθεί το Σάββατο 03/12/22 στις 15:00 στο AEL FC ARENA.
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ - ΠΑΕ Ηρόδοτος, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 02/12/22 στις 15:00 στο «Μ. Κρητικόπουλος».
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ηλιούπολη - ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 02/12/22 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass