«Βλέπει» Κούστα στη θέση Ογκμποε

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2022 16:05

Το θέμα του αντικαταστάτη του Μάριου Όγκμποε, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου μήνες λόγω τραυματισμού, απασχολεί έντονα την ΑΕΛ. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και ο στόχος για τους «βυσσινί» είναι ένας και μοναδικός, δηλαδή η νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.


Η ΑΕΛ χάνει τον πρώτο σκόρερ του ομίλου και σίγουρα αυτό δημιουργεί έντονο πονοκέφαλο στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου η ομάδα επιθετικά να διατηρήσει την αποτελεσματικότητά της. Δοκιμές επιθετικών σχημάτων και παικτών γίνονται σε κάθε προπόνηση, με τις τελευταίες ενδείξεις να κλίνουν προς τον Κούστα που επιστρέφει και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, που σημαίνει ότι η πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με τον Θεσπρωτό είναι πολύ μεγάλη.
Παράλληλα, ωστόσο, ο τεχνικός της ΑΕΛ εξετάζει και τη λύση του Πεντρόσο, που σκόραρε στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ και το όνομα του νεαρού Τσουμάνη που θέλει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν «παίζει» για τη συγκεκριμένη θέση.
Από κει και πέρα η θέση του σέντερ φορ αναμένεται να απασχολήσει τους «βυσσινί» και κατά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, όπως και ενός επιτελικού μέσου.

ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο Δ. ΜΑΥΡΙΑΣ
Η «βυσσινί» οικογένεια έγινε ακόμα μεγαλύτερη χθες, καθώς η γυναίκα του Δημήτρη Μαυριά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
«Ακόμα ένα χαρμόσυνο νέο ήρθε σήμερα να σκορπίσει κι άλλα χαμόγελα στην οικογένεια της ΑΕΛ, που συνεχώς μεγαλώνει…
Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Μαυριά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σκορπώντας ευτυχία στον ίδιο και τους οικείους του.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη και στην αγαπημένη του, Ευγενία, να τους ζήσει ο γιος, να ‘ναι υγιής, καλότυχος και να ζούνε πάντα ευτυχισμένοι» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

H 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Κ-19 ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Η Super League 2 κοινοποίησε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19. Στον Α’ Όμιλο το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12
Μακεδονικός - ΠΟΤ Ηρακλής (11:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12
Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου (12:30)
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας (12:00)
ΑΕΛ - Θεσπρωτός (13:00, γήπ. Ανάβρας)
Βέροια ΝΠΣ - Αλμωπός Αριδαίας (11:30)
ΡΕΠΟ: Πανσερραϊκός, Διαγόρας, Ηρακλής Λάρισας.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass