FIFA WORLD CUP - QATAR 2022

Νικήτριες οι ΗΠΑ στον «πόλεμο» με το Ιράν

Δημοσίευση: 30 Νοε 2022 9:50

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ακολούθησαν την Αγγλία στους νοκ-άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, νικώντας το Ιράν 1-0 στο «Αλ Τουμάμα» της Ντόχα και κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον Β’ Όμιλο με 5 βαθμούς, δύο λιγότερους από τα «Τρία Λιοντάρια» που επιβλήθηκαν με 3-0 της Ουαλίας στο βρετανικό ντέρμπι.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Γκρεγκ Μπελχάτερ θα βρει απέναντί της στη φάση των «16» την Ολλανδία του Λουίς Φαν Χάαλ για ένα εισιτήριο στα προημιτελικό της διοργάνωσης, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (17:00) στο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» στάδιο της Ντόχα, ενώ οι Ασιάτες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αφού ξεκίνησαν τον αγώνα με στόχο να μη χάσουν κι όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο δεν είχαν χρόνο... Το γκολ πέτυχε ο Πούλισικ στο 38’, όταν ο ΜακΚένι βρήκε τον Ντεστ κι εκείνος γύρισε στον άσο της Τσέλσι, που άνοιξε το σκορ με προβολή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μοχαμαντί έδωσε τη θέση του στον Καρίμι, λόγω τραυματισμού.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Aντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χοσεϊνί, Κανανί (στον πάγκο), Μπορανί - Άνταμς
ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρός): Μπεϊρανβάντ, Ρεζαϊάν, Μοχαμαντί (45’+2 Καριμί), Χοσεϊνί, Πουραλιγκανζί, Εζατολαχί, Νουρουλαχί (71’ Τοραμπί), Χατζισαφί (71’ Μπορανί), Ταρεμί, Γκολιζαντέχ (77’ Ανσαριφάρντ), Αζμούν (46’ Γκόντος).
ΗΠΑ (Γκρεγκ Μπελχάτερ): Τέρνερ, Ντεστ (82’ Ζίμερμαν), Ρόμπινσον, Ριμ, Βίκερς, ΜακΚένι (65’ Ακόστα), Άνταμς, Μούσα, Γουεά (82’ Μουρ), Πούλισικ (46’ Άρονσον), Σάρτζεντ (77’ Ράιτ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass