Νοκ-άουτ για έξι εβδομάδες ο Μάριος Ογκμποε

*Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΑΕΛ ΥΠΕΣΤΗ ΡΗΞΗ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΓΟΝΑΤΟ *ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00)

Δημοσίευση: 29 Νοε 2022 13:25
Ο Μάριος Όγκμποε σε μια προσπάθειά του, απέναντι από τον γκολκίπερ του Απόλλωνα Μελί Ο Μάριος Όγκμποε σε μια προσπάθειά του, απέναντι από τον γκολκίπερ του Απόλλωνα Μελί

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Οι αρχικοί φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Όγκμποε στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο σέντερ φορ των «βυσσινί» υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι κατά τον τραυματισμό του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων και κατά την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, χειρουργού ορθοπαιδικού, κ. Γεωργίου Μπασδέκη, ο ‘Ογκμποε, που είναι ο πρώτος σκόρερ με 4 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα έξι συνολικά εβδομάδων.
Θα απουσιάσει, λοιπόν, από τους αγώνες με Θεσπρωτό (04/12), Αλμωπό Αριδαίας (11/12), Ηρακλή (18/12), Πανσερραϊκό (22/12/ εμβόλιμη), Παναθηναϊκό Β’ (04/01/2023 (εμβόλιμη), Μακεδονικό (07-08/01) και Βέροια (14-15/01).
Αν δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο και καθώς η ΑΕΛ στη 12η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της, στις 22 Ιανουαρίου, ο Όγκμποε αναμένεται να επανέλθει και πάλι πιο δυνατός, στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας, στις 28-29 Ιανουαρίου.
Ηδη από χθες ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης αναζητά τον αντικαταστάτη του και καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Κούστα, θα ψάξει εκ των έσω να βρει λύσεις και δεν αποκλείεται να δοθεί η δυνατότητα στον 18χρονο Μιχάλη Τσουμάνη να αναπληρώσει το κενό του υψηλόσωμου σέντερ φορ.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00 ορίστηκε η αναμέτρηση ΑΕΛ-Θεσπρωτός στο στάδιο Αλκαζάρ, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 Μακεδονικός-ΠΟΤ Ηρακλής
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 Αναγέννηση Κ.-Νίκη Βόλου (AEL FC ARENA)
15:00 ΑΕΛ-Θεσπρωτός
15:00 Παναθηναϊκός Β’-Πανσερραϊκός
15:00 Διαγόρας Ρόδου-ΠΑΟΚ Β’
15:00 Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass