Πρώτη νίκη για την Κ-19 του Ηρακλή Λάρισας

*Κέρδισε στην Κοιλάδα τον Διαγόρα με ανατροπή 3-2

Δημοσίευση: 28 Νοε 2022 17:50

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στην Κοιλάδα, όπου η ομάδα Κ-19 της Λάρισας κέρδισε την αντίστοιχη του Διαγόρα Ρόδου με σκορ 3-2, για την 4η αγωνιστική της Super League 2 (K19), στον Α’ Ομιλο.

Ήταν η πρώτη νίκη για τους «κυανόλευκους» του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και του Πέτρου Καραναστάση, που έπαιξαν με ψυχή και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 2’ ο Διάκου άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα (0-1). Στη συνέχεια ο Ηρακλής κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μπακαβέλο στο 55’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής να ιοσφαρίζει σε 1-1. Στο 62’ ο Παπαστόγιας κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Κουτσιούδης έγραψε το 2-1. Στο 70’ ο Αντωνάς έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι (2-2) και στο 80’ ο Κουτσιούδης στο δεύτερο δοκάρι με σουτ από κόρνερ του Ράμα πέτυχε το νικητήριο γκολ (3-2) μέσα σε πανηγυρισμούς. Στις καθυστερήσεις ο Γαργάλας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ. Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Κώστας Δημεράς, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Γιάννη Βαλιώτη, Μπασινό, ενώ παρατηρητής αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Δημησιάνος και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Αγγελακόπουλος, από την Ένωση Καρδίτσας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Χονδής, Βασιλείου, Γαργάλας, Ράμα, Παυλίδης, Παπαστόγιας, Βέλας, Μάντικας, Κουτσιούδης, Μπακαβέλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Αγαπητός Αμπελάς): Μέμα, Λαγογιάννης (72’ Χαλκίτης), Χάσα, Αντωνάς, Σταυρουλάκης, Κορνάρος, Χαρίτος, Τσέρι, Λεβέντης (79’ Γκιντάνης), Κλωνάρης (60’ Τσάλα), Διάκου.
*Αδιαθεσία αισθάνθηκαν μετά τον αγώνα δύο παίκτες της Κ-19 του Διαγόρα και ο γιατρός αγώνα κάλεσε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass