Απίστευτο: Τα GSX-RR της Suzuki θα γίνουν σκραπ εξαιτίας… φόρων

Δημοσίευση: 27 Νοε 2022 11:25

Οι τίτλοι τέλους του MotoGP για τη Suzuki, φέρνουν και τη δυσάρεστη είδηση για την επικείμενη καταστροφή των GSX-RR λόγω.. εφορίας.

Για την ακρίβεια, ο Livio Suppo, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, δήλωσε στο GPOne.com ότι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός μοτοσικλετών θα κρατηθεί «στη ζωή», ενώ οι υπόλοιπες θα καταστραφούν όπως και τα υπόλοιπα εξαρτήματά τους!
«Δυστυχώς, δεν είναι πιθανότητα, αλλά βεβαιότητα. Μερικές από αυτές τις μοτοσικλέτες θα καταλήξουν σε κάποιο μουσείο, οι άλλες θα καταλήξουν στην καταστροφή μαζί με τα ανταλλακτικά τους. Όλοι οι Ιάπωνες κατασκευαστές το κάνουν για φορολογικούς λόγους γιατί διαφορετικά θα ήταν ενεργές και θα έπρεπε να πληρώσουν φόρους. Δεδομένου ότι δεν είναι πλέον χρησιμοποιήσιμες, επιλέγουν να καταστρέφουν πάντα τα πάντα». Από ό,τι φαίνεται εντωμεταξύ, η πλειοψηφία των πρωτοτύπων της Suzuki για το MotoGP, θα καταλήξει στα «παλιοσίδερα». Ίσως όμως ένα GSX-RR του 2022 φτάσει στο σπίτι του Alex Rins. «Το ζήτησα, αλλά μου είπαν ήδη ότι έχει ήδη πληρωθεί. Αν έχω την ευκαιρία, ναι θα την αγοράσω. Αυτή που έχω ήδη στο σπίτι μου είναι από το 2020, για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά δεν ξεκινά», αποκάλυψε ο Rins. «Είπα στον Shinichi Sahara (Project Leader της Suzuki) ό,τι θα ήθελα, όταν τελειώσει ο αγώνας της Valencia, να ανέβω στο Motorhome, αλλά μου είπε ότι δεν ήταν δυνατό και ό,τι το θέμα έπρεπε να πάει στην Ιαπωνία». Για την ιστορία, μεταξύ 2015 και 2022, το GSX-RR της Suzuki πέτυχε έναν Παγκόσμιο Τίτλο Αναβάτη με τον Joan Mir, έναν Ομάδας, καθώς και επτά νίκες. Η πορεία της φίρμας από το Hamamatsu ήταν εντυπωσιακή δεδομένου του πρόσφατου χρόνου παρουσίας της, ενώ στον κύκνειο αγώνα της σφραγίστηκε με τη νίκη του Alex Rins. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε μια γρήγορη επιστροφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass