Formula 1: Επιστροφή στο σπίτι...

Δημοσίευση: 27 Νοε 2022 11:15

Οι εργαζόμενοι στη Formula 1 επιστρέφουν στις οικογένειές τους, μετά το τεστ του Abu Dhabi, ενώ ο Daniel Ricciardo επιστρέφει στην οικογένεια της Red Bull, ύστερα από 4ετές σεργιάνι.

Γυρίζουμε σπίτι, λέει η McLaren, σε ένα όμορφο μήνυμα που ανέβασε στα ΜΚΔ. Πράγματι, με την αγωνιστική σεζόν της Formula 1 να έχει τελειώσει από την Κυριακή και με την ολοκλήρωση του τεστ της Τρίτης, που αφορούσε τόσο τα ελαστικά του 2023 όσο και τη γνωριμία οδηγών με τις νέες τους ομάδες, οι περισσότεροι εργαζόμενοι της Formula 1 βρίσκονται σε αεροπλάνα, επιστρέφοντας στις φαμίλιες τους. Στο τεστ του Abu Dhabi τρεις οδηγοί της Ferrari έγραψαν τους τρεις ταχύτερους χρόνους, με τον Robert Schwartzman μόλις 1,5 δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από τον Carlos Sainz και τον Charles Leclerc ανάμεσά τους.
Αξίζει να αναφερθεί η αισιοδοξία του Fernando Alonso, ο οποίος δήλωσε ότι συνάντησε νοοτροπία νικητών στην Aston Martin και ότι το αυτοκίνητό του φάνηκε καλύτερο από όσο το περίμενε. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή του Daniel Ricciardo στην οικογένεια της Red Bull. Μάλιστα, ενώ οι αρχικές δηλώσεις του Dr Helmut Marko, την περασμένη εβδομάδα, δεν διευκρίνιζαν επακριβώς τον ρόλο, άλλωστε σύμφωνα με τον Christian Horner δεν είχαν καν πέσει ακόμη οι υπογραφές.
Δεδομένου ότι οι οδηγοί Formula 1 τόσο της Red Bull όσο και της Alpha Tauri ανήκουν στην Red Bull, και επιπλέον ο όμιλος Red Bull πραγματοποιεί πολλές εκδηλώσεις σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων, ίσως ο ακριβής ρόλος του Ricciardo παραμένει ρευστός, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί η επάνοδός του σε κάποια αγωνιστική θέση, περιστασιακά ή και μόνιμα.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη διαμόρφωση της νέας σχέσης μεταξύ Red Bull και Daniel Ricciardo και πόσο αυτή θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώσει εκ νέου εκείνο το κορυφαίο ταλέντο που αγαπήσαμε πάνω του στα μέσα της περασμένης δεκαετίας και έδινε ξεχωριστό ενδιαφέρον στη Formula 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass