AΠΙΣΤΕΥΤΟ

Τρίτη αλλαγή στον αγώνα Ηρακλή Λάρισας-Διαγόρα Ρόδου

ΠΗΓΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΙΣ 15.00 ΑΝΤΙ 12.45

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 16:46

«Ο αγώνας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11/22 στις 15:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA αντί για την Κυριακή 27/11/22 στις 12:45 όπως είχε προγραμματιστεί».

Με αυτήν την ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι αλλάζει τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα ξανά η ώρα της αναμέτρησης των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα, αρχικά είχε ορίσει ο αγώνας να γίνει Κυριακή στις 15.00 και μετά πήγε στις 12.45. Τελικά χθες το βράδυ επανήλθε η διεξαγωγή του αγώνα στις 15.00.
Πόσο σοβαρή μπορεί πλέον να είναι μια διοργανώτρια όταν αλλάζει τόσο συχνά την ώρα ενός αγώνα; Δυστυχώς αυτό δείχνει και την ποιότητα του Πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν τρεις λαρισινές ομάδες. Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να αναβαθμιστεί η κατηγορία, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν δεν υπήρχαν τόσες ομάδες από τη Λάρισα, ο κόσμος θα έβλεπε Μουντιάλ όπως γίνεται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδα. Εδώ το τοπικό στοιχείο δείχνει να κρατάει αντίσταση στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass