Δοκιμάζεται στη Βέροια ο Απόλλων Λάρισας

*ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2022 13:27

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την τοπική ομάδα, με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2 και οι «κυανόλευκοι» έχουν καλή ψυχολογία, που προέρχεται από δύο ευχάριστα γεγονότα.
Πρώτον, από το ότι η ομάδα κέρδισε τον Μακεδονικό στη Φιλιππούπολη με 1-0 και το δεύτερο, που είναι και το σημαντικότερο, πως η διοίκηση εξόφλησε χρέη προηγούμενων ετών και επεστράφησαν οι 21 βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί.
Έτσι, σήμερα ο Απόλλωνας θα παίξει για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τη Βέροια, η οποία όπως και πέρυσι έχει υψηλές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Super League 2 και μετά θα αρχίσει η προετοιμασία για το λαρισινό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, με την ΑΕΛ στη Φιλιππούπολη.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα και εντοπίζονται στους τιμωρημένους Κώστα Χατζή, Γιάννη Μπαλογιάννη, ενώ για διαφόρους λόγους δεν υπολογίζονται οι Κωνσταντίνος Κλιγγόπουλος, Βαγγέλης Αυλωνίτης, Χάρης Φουρκιώτης, Βαγγέλης Νούσιος, Δημήτρης Ζιάκας.
Επίσης θα απουσιάσει και ο Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Κ-19 της Βουλγαρίας.
Στην αποστολή, που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα, οι παρακάτω 17 ποδοσφαιριστές: Μελί, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Καλούσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Λίταινας, , D’ Agostino, Ποτόσογλου, Χουμολί, Χαλάτσης, Σταματής, Κοντρέρας , Σιατραβάνης, Διβανές, Γκαρθία και Μπεκιαρίδης.
ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΕΤΣΑ Η ΒΕΡΟΙΑ
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Βέροια και ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης θα έχει μετά από καιρό στη διάθεσή του τον Μασούρα, όχι όμως και τον Μπλέτσα, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Περδίκης, Στίκας, Σταμπουλίδης, Τασιόπουλος, Παπατζίκος, Μουχάλης, Ντουμάνης, Μπούζας, Ισαακίδης, Μασούρας, Κατσούκης, Φασίδης, Ορφανίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Bouoli.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στη Βέροια και τον Απόλλωνα Λάρισας που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας, θα διευθύνει ο κ. Στέλιος Γιουματζίδης (Πέλλας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Αθανάσιο Δέλλιο (Πέλλας), Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου), 4ος θα είναι ο κ. Βασίλειος-Αποστόλης Αργυρός (Πέλλας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Νικόλαος Τεβεκέλης (Μακεδονίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass