Ερωτηματικό ο Κλιγγόπουλος

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 9 ΒΑΘΜΩΝ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2022 11:38

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό παιχνίδι στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα (15:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο.

Η ομάδα θα προπονηθεί στις 10 το πρωί και στις 16:30 θα αναχωρήσει για τη Βέροια όπου θα καταλύσει στο Veriopolis Hotel. Το προβλήματα απουσιών συνεχίζουν να υφίστανται για τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κώστα Χατζή και Γιάννη Μπαλογιάννη, καθώς επίσης και τους τραυματίες Χάρη Φουρκιώτη (για προληπτικούς λόγους), Δημήτρη Ζιάκα (αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο) και Βαγγέλη Νούσιο (θα επανέλθει εντός Δεκεμβρίου). Παράλληλα ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κλιγγόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Μακεδονικό (γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε). Η περίπτωση του αμυντικού των «κυανολεύκων» θα εξεταστεί και σήμερα προκειμένου να αποφασιστεί εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Χθες πάντως ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας μίλησε στους παίκτες του για την αυριανή αναμέτρηση και τους επέστησε την προσοχή, καθώς στόχος της ομάδας είναι να διπλασιάσει τις νίκες της και να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος. Ο κ. Μόρας τόνισε ότι μπορεί η Βέροια να μην έχει την περσινή ομάδα, ωστόσο είναι ένα ανταγωνιστικό και καλά οργανωμένο σύνολο, γι’ αυτό οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11 ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Τετάρτη 23 του μηνός αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα της επιστροφής των 9 βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας. Η αρμόδια επιτροπή δεν εξέτασε την περασμένη Τετάρτη την υπόθεση της λαρισινής ομάδας καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ απέστειλε και τα τελευταία διευκρινιστικά έγγραφα που απαιτούνται και πλέον το θέμα αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς αναμένεται και τυπικά η επίσημη απόφαση επιστροφής των 9 βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιήθηκαν.

 

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας κλήθηκε ο Απόλλων Λάρισας σχετικά με το παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:
-Την Παρασκευή 02.12.2022 και ώρα 13:00 τις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019, ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να συζητηθεί η από 15.11.2022 ένσταση που υπέβαλε η 2η από εσάς για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της 1ης από εσάς.
- Την Παρασκευή 02.12.2022 και ώρα 13:00 την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Μακεδονικός, 12.11.2022).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass