Σάββατο ο αγώνας ΑΕΛ-Νίκη Βόλου…

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΟΥΣΤΑ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2022 15:15

Το ερχόμενο Σάββατο (15:00) θα γίνει ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2, με τις δύο ομάδες που ξεκίνησαν ως φαβορί να θέλουν τη νίκη, αφού η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει καμία από τις δύο.


Για τη λαρισινή ομάδα θα είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα έχει μόλις ένα πρόβλημα, αυτό του Κούστα που είναι τραυματίας, και πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει στις νίκες και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτό που δείχνει να προβληματίζει δεν είναι η τελική πάσα, αλλά η τελική προσπάθεια, καθώς η ΑΕΛ δεν μπορεί να κάνει μεγάλο αριθμό ευκαιριών, όπως έδειξε το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε με 1-0.
Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται, αφού το ξεκίνημά του μπορεί να μην ήταν καλό, αλλά διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την κατηγορία.

Ο φωτογραφικός φακός του Ηλία Μπίνα εντόπισε στη Φιλιππούπολη έναν πρώην παίκτη της ΑΕΛ, τον Γιάννη Μαυρόπουλο, που εικονίζεται στη φωτογραφία μαζί με τον πρώην πρόεδρο του μπάσκετ του Άρη και τώρα μάνατζερ, Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά και με τους πρώην συμπαίκτες του Κοντοδήμο και Βενέτη, και τον προπονητή της Νίκης Βόλου, Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Μαυρόπουλος μιλούσε με περηφάνεια για τον γιο του που παίζει στον Παναθηναϊκό Β’ και όταν ρωτήθηκε αν θέλει να τον δει και αυτόν με τη φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, χαμογέλασε αινιγματικά…

 

Στη Φιλιππούπολη ο αγώνας του Ηρακλή με την Αναγέννηση Καρδ.

Στη Φιλιππούπολη θα γίνει πιθανότατα ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Ηρακλή Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή λόγω εργασιών στο γήπεδο της Καρδίτσας. Μάλιστα είχε προταθεί και ανταλλαγή έδρας των δύο ομάδων στους δύο γύρους, κάτι όμως που δεν συζητάει η διοργανώτρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass