«Βυσσινί» απαντήσεις...

Γιατί χτύπησε το πέναλτι ο Πλέγας - Τι γίνεται με τους τραυματίες - Πότε θα γίνει το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 14 Νοε 2022 16:35

Η ΑΕΛ μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 παραμένει σε θέση ανόδου, αφού μπορεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση, αλλά ΠΑΟΚ Β’ και Παναθηναϊκός Β’ που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις δεν έχουν δικαίωμα ανόδου.


Η ΑΕΛ πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω της την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’ με 1-0 και να αφοσιωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, που πιθανότητα θα γίνει Σάββατο, αφού την Κυριακή θα διεξαχθεί στη Λάρισα η αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής Λάρισας λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο της Καρδίτσας.
Επίσημα δεν έχει οριστεί, όπως έλεγαν στελέχη της ομάδας προχθές στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και έδειξαν να έχουν μια προτίμηση να διεξαχθεί το παιχνίδι την Κυριακή. Θα ξεκαθαρίσει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΛ-Νίκη Βόλου μάλλον αύριο...
Στο μεταξύ το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι τραυματίες και όσοι είχαν προσβληθεί από ίωση έχουν αποθεραπευτεί και ο μοναδικός παίκτης που δεν θα είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι ο Κούστα, που παραμένει τραυματίας και σίγουρα είναι σημαντική απουσία, αφού πλέον υπάρχουν μόνο δύο «καθαρόαιμοι» επιθετικοί, ο Όγκμποε, και ο νεαρός ταλαντούχος Τσουμάνης.
Στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ Β’, ο Γκουτσίδης όταν άλλαξε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-4-2 αναγκάστηκε να βάλει τον Πεντρόσο δίπλα στον Όγκμποε, σε μια προσπάθεια να πλαγιοκοπήσει την αντίπαλη άμυνα.
Και μιας και αναφερόμαστε σ’ αυτό το παιχνίδι, να αναφέρουμε ότι η επιλογή του Πλέγα να χτυπήσει το πέναλτι οφείλεται στο γεγονός ότι ο Όγκμποε που είναι ο παίκτης που έχει επιλεγεί για την εσχάτη των ποινών (μαζί με τον Κώστα Παπαγεωργίου που είχε γίνει αλλαγή) τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε και ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έτσι, εκτέλεσε το πέναλτι ο Πλέγας, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ωστόσο, κάθε παίκτης δικαιούται να έχει και άτυχες στιγμές και δεν πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό. Ο Πλέγας είναι ένας παίκτης με μεγάλη αξία, πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας και δείχνει ότι θα βοηθήσει την ομάδα σημαντικά. Είναι πραγματικά ένας παίκτης με σημαντική αξία και τους βαθμούς αυτούς έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα τους δώσει σε άλλα παιχνίδια.
Και κάτι για τον Κοσσονού. Ο συγκεκριμένος παίκτης δείχνει καλά στοιχεία, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να προσαρμοστεί, ειδικά στη συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, καθώς, όπως πληροφορηθήκαμε, δεν μιλάει καμία ξένη γλώσσα εκτός αυτής της χώρας του.
Από κει και πέρα, οι παίκτες περιμένουν την ανάλυση Γκουτσίδη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, αλλά πολύ περισσότερο τα σχέδια για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου όπου θέλουν τη νίκη για να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και σίγουρα θα χαθούν πολλοί βαθμοί απ’ όλους. Η ΑΕΛ έχει ικανό τεχνικό, ποιοτικούς παίκτες και δικαιολογημένα είναι το φαβορί της ανόδου. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ευχή όλων είναι να αποτελέσει μια άσχημη παρένθεση στην πορεία της.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass