Τριπλό μεταγραφικό …χτύπημα για τον ΠΟΕ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΩΤΑ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 20:15

Σημαντικά ενισχύθηκε η ομάδα του ΠΟΕ, η οποία είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο ξεκινάει μεθαύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου.


Συγκεκριμένα, απέκτησε τους Καγκελίδη, Φυτόπουλο και Μπαγιώτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Π.Ο. Ελασσόνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Στάθη Καγκελίδη, τον Δημήτρη Φυτόπουλο και τον Κοσμά Μπαγιώτα.
Ο αμυντικός μέσος Στάθης Καγκελίδης, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα του βήματα στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα νέων της Super League. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Α’ Όμιλο της Super League 2 με τη φανέλα του Πιερικού.
O επιθετικός μέσος Δημήτρης Φυτόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Αγρινίου, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού, στον Παναιτωλικό (στη Super League 2 όπου έγινε επαγγελματίας) και στη Δόξα Δράμας.
Ο αριστερός μπακ Κοσμάς Μπαγιώτας, ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών από τις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ μέχρι τα 14. Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές με την Κ17.
Με χαρά τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΟΕ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες».
*Τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον ΠΟΕ και τη Θύελλα Σαρακηνών (13/11-15:00), ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γεώργιος Ασλανίδης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αντώνιο Τραούδα, Δήμητρα Τσικλητάρη, όλοι από την Ένωση Πιερίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Συμεών Σπύρου (Καστοριάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass