Πάει για …ΘεσσαλοNIKH

Η ΑΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’ (15:15 ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 11:40

Με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2, αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:15 στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, τον ΠΑΟΚ Β’.


Ένα παιχνίδι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας και οι «βυσσινί» καλούνται να αγωνιστούν με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ώστε να προσθέσουν μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό τους.
Πέρυσι η ΑΕΛ είχε ηττηθεί στη συμπρωτεύουσα 2-0, ενώ και στο Αλκαζάρ το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Γι’ αυτόν τον λόγο, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, να αποφύγουν τα λάθη και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, εκμεταλλευόμενοι λάθη των αντιπάλων τους.
Στην αποστολή, που από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Μαυριάς, Γλυνός και Όγκμποε.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κρίστιαν Κούστα, Γκαμπριέλ Ραμίρες, Δημήτρης Μιλτιάδης και Μάρκος Νίνο, ενώ για αγωνιστικούς λόγους οι Λάμπρος Αντωνόπουλος, Άγγελος Γωγουβίτης, Κυριάκος Ζησούλης, Αργύρης Κούκος και Νίκος Βλιώρας.Ο ΠΑΟΚ Β’
Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Σουρωτής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ Β’. Από τον τεχνικό Πάμπλο Γκαρσία, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο ρέφερι Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας γυμναστής στο επάγγελμα, από την Ένωση Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’, που θα γίνει σήμερα στις 15:15 στο γήπεδο Μακεδονικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Πόντου (12/12/2021) για τη Super League 2 και τον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’ (29/01/2022). Συνεργάτες του θα είναι ο Αναστάσιος Καρασαββαΐδης και ο Λάμπρος Σακάλογλου επίσης της Ένωσης Καβάλας, 4ος ο Μελέτιος Γουματζίδης (Πέλλας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Ε.Π.Σ. Ξάνθης.


ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ …ΔΟΣΕΙΣ
Σε τέσσερις …δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League, με την αυλαία να ανοίγει σήμερα σε Ευκαρπία, Βόλο και να κλείνει τη Δευτέρα (14/11) στην Αριδαία.
ΑΕΛ, Διαγόρας, Μακεδονικός και Παναθηναϊκός Β’, ήταν οι τέσσερις ομάδες που μπήκαν «με το δεξί» στο πρωτάθλημα. Για τη 2η αγωνιστική, οι «βυσσινί» πηγαίνουν στην Ευκαρπία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, οι Ρόδιοι περιμένουν την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα κάνει την πρεμιέρα της στον όμιλο, οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται αύριο από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, ενώ το «τριφύλλι» ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα για το ματς με τον τοπικό Θεσπρωτό.
Κατά τα άλλα, Νίκη Βόλου και Βέροια θα αναζητήσουν στο Πανθεσσαλικό το πρώτο «τρίποντο», ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα προσπαθήσει μεθαύριο Κυριακή στο AEL FC Arena να πάρει τους πρώτους τους βαθμούς. Αλμωπός Αριδαίας και Πανσερραϊκός, τέλος, μετά τις ισοπαλίες της πρεμιέρας, κοντράρονται με φόντο την πρώτη νίκη στη σεζόν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Νίκη Βόλου - ΝΠΣ Βέροια
15:15 ΠΑΟΚ Β’ - ΑΕΛ ΕΡΤ3
ΑΥΡΙΟ
15:00 Απόλλων Λάρισας - Μακεδονικός
ΚΥΡΙΑΚΗ (13/11)
15:00 Διαγόρας - Αναγέννηση Καρδίτσας
15:00 Ηρακλής Λάρισας - Απόλλων Πόντου
15:00 Θεσπρωτός - Παναθηναϊκός Β’
ΔΕΥΤΕΡΑ (14/11)
15:00 Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός
*Ρεπό: ΠΟΤ Ηρακλής

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕ Λάρισας     3-0     3
2. Παναθηναϊκός Β’     5-2     3
3. Μακεδονικός     2-0     3
4. Διαγόρας     1-0     3
5. Βέροια ΝΠΣ     1-1     1
6. ΠΟΤ Ηρακλής     1-1     1
7. Αλμωπός Αριδαίας     1-1     1
8. ΠΑΟΚ Β’     1-1     1
9. Πανσερραϊκός     1-1     1
10. Θεσπρωτός     1-1     1
11. Αναγ. Καρδίτσας     0-0     0
12. Απόλλων Πόντου     0-1     0
13. Νίκη Βόλου     0-2     0
14. Ηρακλής Λάρισας     0-3     0
15. Απόλλων Λάρισας     2-5     -30
*Ο Απόλλων Λάρισας έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 30 βαθμών.

 

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΧΩΡΙ ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Κ-15

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 13:00 στο γήπεδο του Δασοχωρίου, η ομάδα Κ-15 της ΑΕΛ, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ορίστηκε η Ιωάννα Συναιτή, η οποία θα έχει συνεργάτες τους Ηλία Κίττο και Δημοσθένη Αλέκο, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass