Ο Ηρακλής Λάρισας στο Ael Fc Arena

*ΕΠΗΛΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2022 20:00

Συμφωνία ανακούφισης για τον Ηρακλή Λάρισας επήλθε χθες μεταξύ του λαρισινού συλλόγου και της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», συμφερόντων του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη.


Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και με δεδομένο ότι η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας δεν είχε απαντήσει στο αίτημα του Ηρακλή για χρήση του Αλκαζάρ, έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και τελικά ο Ηρακλής Λάρισας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο (πέρυσι πανηγύρισε την πρώτη θέση στον Όμιλο που μετείχε στη Γ’ Εθνική κατηγορία), που πραγματικά δίνει άλλη ομορφιά σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Στις προθέσεις της διοίκησης του Ηρακλή Λάρισας είναι να επαναφέρει και τη χρήση των σουιτών, όπου θα μπαίνουν οι φιλοξενούμενοι και αυτοί που βοήθησαν ώστε η ομάδα να ανταπεξέλθει οικονομικά και να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη Super League 2.
Η σχετικά ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα το απόγευμα επήλθε οριστική συμφωνία με τη «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.» για τη φιλοξενία του Ηρακλή και τη φετινή χρονιά στο AEL FC ARENA.
Σ’ ένα γήπεδο - στολίδι για την πόλη μας, στο οποίο ο Ηρακλής πήρε πέρυσι το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Πιστεύουμε ότι και φέτος θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την παραμονή μας στη Super League 2.
Θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», κο Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος κατανοώντας την έλλειψη έδρας του Ηρακλή, αλλά και τις εν γένει δυσκολίες για να αγωνιστεί ο Ηρακλής στο Αλκαζάρ, έκανε πραγματικότητα τη συμφωνία αυτή.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον δ/ντή της, κο Μίμη Τσακμακίδη, για την υλοποίηση του τεχνικού κομματιού της συμφωνίας».

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του Μάριου Καψάλη, στο ματς της πρεμιέρας στη Super League 2 με την ΑΕΛ, αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, αφού υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass