ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ

Μένει στην Α1 ο Πανιώνιος

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2014 20:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:48
           

Στην Α1 ανδρών θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν (2014-2015) ο Πανιώνιος αφού κατάφερε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικο συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Με ανακοίνωσή της, η ΕΕΑ ενημέρωσε πως χορηγεί εν τέλει το πιστοποιητικό στην ΚΑΕ Πανιώνιος, κάτι που συνέβη μετά από παρουσία του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας μπάσκετ των «κυανέρυθρων», Ηλία Λιανού, σήμερα το πρωί στα γραφεία της Επιτροπής.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρεται: «Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ Πανιώνιος».

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά, η ΕΕΑ δέχτηκε νωρίτερα σήμερα να επανεξετάσει τον φάκελο της ΚΑΕ Πανιώνιος, έστω κι αν την περασμένη Δευτέρα (22/9) είχε αρνηθεί να δώσει προθεσμία δέκα ημερών, μετά από σχετικό αίτημα τότε του Ηλία Λιανού. Αφού άκουσαν στην ΕΕΑ τα όσα είχε να πει ο Ηλίας Λιανός και κατόπιν ψηφοφορίας, η Επιτροπή αρχικά έκανε δεκτό το αίτημα επανεξέτασης του φακέλου και εν συνεχεία -καθώς αυτός ήταν πλήρης- χορήγησε το πιστοποιητικό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αυτό σημαίνει πως ο Χανιώτης τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης, μπορεί να συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει, δηλαδή το «χτίσιμο» του Πανιωνίου για συμμετοχή στο πρώτο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass