Κ-16 (2ος Όμιλος)

Εύκολη πρεμιέρα για Ηρακλή Λάρ.

ΝΙΚΗΣΕ 5-0 ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (1)

Δημοσίευση: 06 Νοε 2022 20:15

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό Πρωτάθλημα της Κ-16 ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επικράτησε στο Θεσσαλικό της Πελασγιώτιδας με 5-0.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 46’ με τον Φ. Στεργιούλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δάσκαλος με προβολή μετά από κόρνερ του Ράπτη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 50’ ο Μεσής, με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φ. Στεργιούλη, έγραψε το 0-3, ενώ στο 65’ ο Κουτζαηλίας με ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 75’ ο Νταφόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (1) (Κ. Παπακωστούλης): Τρέχας, Τζήκας Ε., Τσαρτσαράς, Σαντιμπατάκης, Κωστής, Λιλελάρι, Σημόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, Σκούφας, Ραμιώτης, Βαρσάμης (Ανυφαντής, Γκόγκος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος-Π. Καραναστάσης): Στεργιούλης Ι., Ράπτης, Αναγνώστου, Δρόσος, Δάσκαλος, Πατσιατζής, Κουφοζήσης, Κουτζαηλίας, Στεργιούλης Φ., Τσότσος Ελ., Μεσής (Μπακόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζντούπης, Μπατρακούλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass