Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2022 10:02 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Οκτ 2022 19:53

Του Άρη Γκουτρουμάνη


Με φόντο την πρεμιέρα της φετινής Super League 2 και το παιχνίδι με τον συμπολίτη Ηρακλή Λάρισας (που βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ΠΑΕ), οι «βυσσινί» επανήλθαν στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο των Δένδρων. Πλην των γνωστών απουσιών των Κούστα και Ραμίρες που είναι τραυματίες, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Η ΑΕΛ έχει μπροστά της το φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των «βυσσινί» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί το βασικό σχήμα και παράλληλα θα εδραιωθούν κάποια στοιχεία στρατηγικής και τακτικής ως προς το φετινό αγωνιστικό πρόσωπο που θέλει να παρουσιάσει η ΑΕΛ, σε συνάρτηση με τους υψηλούς της στόχους, δηλαδή την επιστροφή στη φυσική της θέση που είναι η Super League.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΤΗΝ Κ19 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Την απόκτηση του μέσου Παναγιώτη Βουλγαρίδη, ο οποίος εντάσσεται στην Κ-19 των «βυσσινί», ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βουλγαρίδη, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται σε θέσεις της μεσαίας γραμμής και της άμυνας, προέρχεται από τον Ορφέα Ξάνθης και εντάσσεται στη δύναμη του τμήματος Κ19 της ομάδας μας.
Τον νεαρό ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στην ΑΕΛ ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Τάσος Βενέτης και του ευχήθηκε εκ μέρους όλων καλή σταδιοδρομία με τη βυσσινί φανέλα».
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΕΣ
Δύο ακόμη ομάδες του Βορείου Ομίλου της Super League 2 πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής. Πρόκειται για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής και τον Διαγόρα, οι αιτήσεις των οποίων για ανάκληση των αρχικών αποφάσεων της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού έγιναν δεκτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass