Φ. Πλίτσης: Μπορούμε να ξεκλειδώσουμε οποιαδήποτε άμυνα...

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2022 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Οκτ 2022 19:51

Ο Δαμασιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας στο φετινό Πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Τα δύο γρήγορα γκολ ήταν το σημείο «κλειδί» για τη μεγάλη νίκη επί του Τυρνάβου (5-0), σύμφωνα με τον τεχνικό Φώτη Πλίτση, ωστόσο, η ομάδα έδειξε παράλληλα ότι μπορεί να βρει λύσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.


«Ήταν μια καλή νίκη, μία νίκη που εκτός από τους βαθμούς μάς ανεβάζει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, γιατί επετεύχθη απέναντι σε μία καλή και ιστορική ομάδα. Χρειάζεται, ωστόσο, πάρα πολύ δουλειά, το κεφάλι κάτω, υπομονή και προσπάθεια.
Πιστεύω ότι το σημείο «κλειδί» ήταν τα δύο γρήγορα γκολ. Μόλις μπήκαν μας έφυγε το άγχος και παίξαμε πιο ελεύθερα. Η ομάδα είχε καλή συμπεριφορά. Καταφέραμε να αποκρούσουμε την πίεση του αντιπάλου και ήμασταν πολύ παραγωγική στην επίθεση. Δείξαμε ότι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε οποιαδήποτε άμυνα.
Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι, το κλίμα είναι εξαιρετικό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass