Φιλική ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

*Χθες στην Κατερίνη από τον Σβορώνο με 2-0 *Τα δοκάρια σημάδεψαν Σιατραβάνης και Καλούσης

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2022 8:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Οκτ 2022 13:22

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος», ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον ΓΑΣ Σβορώνου, με 2-0. Στο 8ο λεπτό ο ΓΑΣ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, όταν από κεφαλιά-πάσα του Μακράκη προς τον Κυπαρίσση, ο επιθετικός των γηπεδούχων με αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 1-0.


Επτά λεπτά αργότερα στο 15’ μετά από συνεργασία ανάμεσα σε Κόλα, Κυρτέγο και τελική πάσα στον Ναρίνογλου, ο εξτρέμ του ΓΑΣ έκανε διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει σωτήρια.
Στο 24’ ο Κυρτέγος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Οικονομόπουλος έκανε άστοχη έξοδο και ο Κωτσιόπουλος σούταρε με το αριστερό από την καρδιά της άμυνας, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει εκ νέου σε κόρνερ.
Στο 45’ ο Σιατραβάνης έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν απείλησε τον Κούζα, καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.
Οι γηπεδούχοι στο 55’ διπλασίασαν τα τέρματά τους, ο Κυπαρίσσης έψαξε τον Κυρτέγο που βγήκε τετ-α-τετ και δεν έχασε την ευκαιρία και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ στη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο 57’ ο Χαλάτσης εξαπέλυσε αριστερό σουτ από απόσταση, αλλά ο Αδάμος μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 61’ ο Απόλλωνας έφτασε μία ανάσα από το 2-1, όταν ο Μπαλογιάννης σέρβιρε στον Σταματή που ήταν σε θέση βολής, αλλά το δεξί πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 77’ ο Σιατραβάνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα 40 περίπου μέτρα, με τον Αδάμο να δείχνει τρομερά αντανακλαστικά κάνοντας την επέμβαση με το ένα χέρι και στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ, αφού χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89’ οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν εκ νέου τη μείωση του σκορ, με τον Καλούση να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να βλέπει την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να περνά άουτ.
Στο 90+4’ ο ΓΑΣ είχε μία τελευταία καλή στιγμή όταν ο Τσολακίδης τροφοδότησε με όμορφη κάθετη πάσα τον Κατσαμάγκα, που σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ (Σωτήρης Ζιώγας): Κούζας (46’ Αδάμος), Σκαμπαρδώνης (80’ Μάλα), Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (61’ Κραγιόπουλος), Κόλα (61’ Δημητρουλόπουλος), Ναρίνογλου (61’ Σιδηρόπουλος),Μυστρίδης (80’ Μυρωτής), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (61’ Κατσαμάγκας), Μακράκης (61’ Τσολακίδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Οικονομόπουλος, Ντ’ Αγκοστίνο, Κοντρέρας, Γιαννίτσης, Λίταινας, Χαλάτσης, Χατζής, Σιατραβάνης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Σταματής.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης: Φυτόπουλος, Χουμόλι, Μπαλογιάννης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Ζαχαράκης, Ντουλγκέροφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass