ΑΕΛ

Διήμερο ξενοιασιάς…

*Λίγο πριν την τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα…

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2022 8:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Οκτ 2022 13:23
 Τα βουνά για ηρεμία «πήρε» ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, ο Χάρης Ηλιάδης, σύμφωνα με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης Τα βουνά για ηρεμία «πήρε» ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΛ, ο Χάρης Ηλιάδης, σύμφωνα με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Διήμερο ξεκούρασης για τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ λίγο πριν μπούνε στην τελική ευθεία για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 με το βαρύ φορτίο του φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.


Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης, βλέποντας την κόπωση των ποδοσφαιριστών που είχαν από ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό (1-2), αποφάσισε να δώσει το τελευταίο διήμερο ξεκούρασης, με τους παίκτες να επανέρχονται στις προπονήσεις αύριο.
Και αρκετοί παίκτες εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο το διήμερο για να βρεθούν σε αγαπημένες περιοχές ή να δούνε τους οικείους τους ή να κάνουν έκπληξη σε κάποια προσφιλή τους πρόσωπα. Γνωρίζουν ότι τελειώνουν τα ψέματα, καθώς το Πρωτάθλημα στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει οριστικά.
Αυτήν τη στιγμή τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ είναι οι τραυματισμοί των Κούστα και Ραμίρες, που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.
Από ‘κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ
Την ερχόμενη Κυριακή η ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βέροια στο Αλκαζάρ.
ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
Δύο από τους περσινούς παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ που είναι ελεύθεροι βρίσκονται σε ανεύρεση ομάδας και αυτοί είναι ο Ομάρ και ο Δάκτυλας.
Οι υπόλοιποι πήγαν στις εξής ομάδες: Λάμπρος Αγγελούλης: Ηρακλής Λάρισας, Αποστόλης Κοτσιανούλης: Απόλλων Λάρισας, Γιώργος Ζαχαράκης: Απόλλων Λάρισας, Αντριάν Κολομπίνο: Μουσούκ Ρούνα, Ευριπίδης Γιάκος: Αναγέννηση Καρδίτσας, Στράτος Μισυρλής: Νίκη Βόλου, Φαμπιάν Τσέλα: Δανεικός Ολυμπιακός Πειραιώς Β’, Μανώλης Μπέρτος: Α.Ο. Πυλίου Κω, Παντελής Θεολόγου: Τρίκαλα, Ορέστης Γρηγορόπουλος: Ηρόδοτος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass