Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX

Πρεμιέρα με έκπληξη στα Φάρσαλα

Ο Αχιλλέας παραχώρησε ισοπαλία στο Μαυροβούνι (1-1) - Νίκες πέτυχαν Βλαχογιάννι, Κιλελέρ, Τσαριτσάνη, Μελισσοχώρι και Γόννοι - Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση Συκούριο-Πελασγιώτιδα

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2022 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Οκτ 2022 19:17

Μετά το προχθεσινό εντυπωσιακό 5-0 του Δαμασιακού απέναντι στον Τύρναβο 2005, χθες είχαμε την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX και η μεγάλη έκπληξη έγινε στα Φάρσαλα, όπου ο Αχιλλέας παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο μαχητικό Μαυροβούνι.


Η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε σημαντική νίκη στο Δαμάσι κόντρα στον Παναγροτικό με 4-2, ενώ στο Μακρυχώρι ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε του Αετού με σκορ 3-2.
Από ‘κει και πέρα, νίκες πέτυχαν με το ίδιο σκορ (1-0) ο Όλυμπος Γόννων, η Α.Ε. Κιλελέρ και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενώ ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι Κίσσαβος Συκουρίου-Πελασγιώτιδα (1-1).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

*Δαμασιακός-Τύρναβος 2005    5-0
(31’ Κυριάκος, 31’ Τσιάγκος, 72’ Κυρατζής, 75’ Καρακάνος, 88’ Δημητρέλης)
*Συκούριο-Πελασγιώτιδα    1-1
(56’ Ραμάι πεν.-79’ Κουσιώρας)
*Α.Ε. Κιλελέρ-Φαλανιακός    1-0
(25’ Κουβελάς)
*Σμόλικας-Οικονόμος    0-1
(9’ Κίτσιος)
*Αχιλλέας Φ.-Μαυροβούνι    1-1
(85’ Μπλατσέρι πεν.-62’ Πράπας)
*Γόννοι-Δήμητρα Γιάνν.    1-0
(33’ Γαγάρας)
*Μακρυχώρι-Μελισσοχώρι    2-3
(18’ Δεμίσης, 61’ Οτάι-22’ Μπιρόλ, 42’ Νικολί, 57’ Περδίκης)
*Βλαχογιάννι-Παναγροτικός    4-2
(9’ Γελαλής, 20, 44’ Λάκης, 68’ Αλεξίου-29’ , 78’ Γκανάβας)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δαμασιακός    5-0    3
Βλαχογιάννι    4-2    3
Μελισσοχώρι    3-2    3
Οικονόμος    1-0    3
Α.Ε. Κιλελέρ    1-0    3
Γόννοι    1-0    3
Μαυροβούνι    1-1    1
Αχιλλέας Φ.    1-1    1
Πελασγιώτιδα    1-1    1
Συκούριο    1-1    1
Φαλανιακός    0-1    0
Σμόλικας    0-1    0
Δήμητρα Γιάνν.    0-1    0
Μακρυχώρι    2-3    0
Παναγροτικός    2-4    0
Τύρναβος 2005    0-5    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH (2η Σάββατο 29/10)
Όλυμπος Γόννων-Α.Ε. Κιλελέρ
Φαλανιακός-Δόξα Βλαχογιαννίου
Δήμητρα Γιάννουλης-Δαμασιακός
Παναγροτικός-Κίσσαβος Συκουρίου
Τύρναβος 2005-Αχιλλέας Φαρσάλων
Πελασγιώτιδα-Μακρυχώρι (γήπ. Κουλουρίου)
Μαυροβούνι-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Μελισσοχώρι-Σμόλικας

 

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε με απευθείας φάουλ ο αρχηγός της Αλέκος Κουβελάς στο 25’, η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε τον ανανεωμένο Φαλανιακό, που προσπάθησε φιλότιμα, 1-0.
Παιχνίδι, λοιπόν, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τους Δεμίρη (44’) και Τσιάκο (78’), ενώ οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν αγχωμένα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Αναγνώστη, Κουβελά και Τζέκα, για να κάνουν πιο άνετη τη νίκη τους.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Δημεράς, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Κώστα Στάικο και Θωμά Βαλιώτη.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής, Αναγνώστης (80’ Χατζησαββίδης), Γκουγκουλιάς (80’ Φασούλας), Κουβελάς (60’ Τζέκα), Παπαγεωργίου (46’ Αργύρης), Βαγενάς (70’ Χασομέρης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας, Πάνου, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας, Πανταζής Γ. (83’ Ιγγλέζος), Δεμίρης (70’ Παπαγεωργίου), Κυρίτσης, Τσιάκος, Αλατάς (80’ Ανατολίτης).
*Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Α.Ε. Κιλελέρ, Ηλίας Φιλοκώστας, εκ μέρους της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, προσέφερε ανθοδέσμη στον τεχνικό του Φαλανιακού, Τάκη Παραφέστα, για την προσφορά του στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο Φαλανιώτης προπονητής ευχαριστεί τη διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ γι’ αυτήν την κίνησή της, ευχόμενος η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

 

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αχιλλέας Φαρσάλων και Μαυροβούνι με σκορ 1-1, σε αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων.
Παίζοντας σφιχτό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αχιλλέα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας λίγα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού.
Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας πίεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με στόχο να προηγηθεί στην αναμέτρηση. Στο 10’ με ένα δυνατό σουτ του Μπλατσέρη ο Μπρέλλας θα στείλει την μπάλα κόρνερ, ενώ στο 15’ ο Παπακωνσταντίνου μετά από ατομική ενέργεια θα σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Μαυροβουνίου στο 62’ θα καταφέρει να προηγηθεί στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Πράπας θα βρεθεί απέναντι από τον Σταυράκη και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 μετά από ασίστ του Μπέτση.
Στο 65’ ο Λάιος θα αποβληθεί από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημά τους όσο ο Αχιλλέας πίεζε για να φτάσει στην ισοφάριση και είχαν ευκαιρίες για να κάνουν το 0-2.
Στο 85’ η ομάδα του Αχιλλέα θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπλατσέρης που θα ευστοχήσει και θα φέρει την αναμέτρηση στα ίσα κάνοντας το 1-1, σκορ που θα είναι και το τελικό της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Ντελέζος, Νάκας, Μπουρονίκος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Λάιος, Κούλπας, Καραμπούζης, Δημολιός, Καραλούλης (70’ Σάρα), Γκαραλιάκος (62’ Χουσενάι), Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Μακρής (70’ Πασσάς), Κερμελίδης.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Αθανασιάς, Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης (82’ Τατσέλος) Φακίτσας (59’ Ράχης), Πράπας (73’ Σιάτρας), Κακαζούκης.

 

ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ …ΓΟΥΡΙ
Η Δόξα Βλαχογιαννίου μπορεί να μην αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα, καθώς γίνονται εργασίες στο γήπεδό της, όμως το γήπεδο του Δαμασιακού της έφερε γούρι και επικράτησε του Παναγροτικού Νίκαιας, με σκορ 4-2.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Γελαλής με πλασέ στο 9’, δύο ο Λάκης (20’, 44’), επίσης με πλασέ, και ο Αλεξίου με σουτ έξω από την περιοχή στο 68’.
Από την πλευρά του Παναγροτικού τα γκολ σημείωσε ο Γκανάβας στο 29’ και στο 78’.
Διαιτητές: Νίτσας, Αναστασίου, Μίχος.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Φράτζας, Παλιγιάννης, Πέτρου, Κυπαρίσσης, Λάλος, Γκουρομπίνος, Αλεξίου, Γελαλής (80’ Κιόρι), Τσιάρας (5’ λ.τ. Λάκης-70’ Φακίτσας), Ιωαννίδης.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Μάτος): Παπαγούλας, Μανακούσιος Αθ. (46’ Σώκος), Ψαρούλης (46’ Παπαθανασίου), Περήφανος (80’ Γεωργόπουλος), Παπακώστας Σ., Παπακώστας Ηλ., Ρακίπι (65’ Πετράκης Εμ.), Ακρίβος, Γκανάβας, Γκούντικας, Μανακούσιος Δ.

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο Πρωτάθλημα της Α’ De-Tox κατηγορίας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στη Φαλάνη του Σμόλικα με 1-0. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Τσαριτσανιώτες έδωσαν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα μετά από 190 ημέρες (από τις 16 Απριλίου!) και -μάλιστα- στο ίδιο γήπεδο που «αποχαιρέτησαν» την προηγούμενη περίοδο, με διαφορετικό, όμως, αντίπαλο.
Οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 9’ ο Γιώργος Κίτσιος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γραβάνη, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, παρότι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Νούσια. Στο 50’ ο Πούτας με σουτ υποχρέωσε τον Γραβάνη σε εντυπωσιακή απόκρουση και στο 58’ ο Χαζίζι στην καλύτερη στιγμή των Φαλανιωτών δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια που απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 86’ σε υποδειγματική επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων, ο Δ. Μουλτσιάς «έβγαλε» τον Κίτσιο τετ-α-τετ με τον Γραβάνη που απέτρεψε το 0-2, διατηρώντας την ομάδα του «ζωντανή» τα τελευταία λεπτά, στη διάρκεια των οποίων δεν άλλαξε κάτι.
Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο νεαρός διαιτητής Κώστας Σκάρπας, με τη συνδρομή των έμπειρων βοηθών Βασίλη Μάνου - Αχιλλέα Νίκζα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Βαγγέλης Τζιόλας): Γραβάνης, Πατσής, Μπαρούτζας (52’ Κόκκινος), Λιάκος, Τάφα (83’ Βογιατζής), Γούτος, Νερπιέτρι, Σκούπρας, Χαζίζι (59’ Μπάκος), Γκαλμπογκίνης, Γκιόνα (83’ Ντανίκας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι, Λαγιόκαπας (79’ Δ.Μουλτσιάς), Πούτας, Κίτσιος, Στ. Δραχαλίβας (90’+1’ Δριστέλας), Καραμπίνας.

 

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ
Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν σε επιθετικό τέμπο, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κέρδισε στο Μακρυχώρι τον Αετό, με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 18’, όταν ο Χοτάι πλάσαρε σημαδεύοντας το δοκάρι και στην επαναφορά ο Δεμίσης από κοντά έκανε το 1-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 22’, μετά από φάουλ του Περδίκη, ο Μπιρόλ με έξοχη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Μετά από σέντρα του Σδράλη στο 42’, ο Νικολί με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα για το Μελισσοχώρι (1-2), που αντέδρασε μετά την αρχική ψυχρολουσία.
Στο 57’ ο Περδίκης μετά από σέντρα του Καραμάνου έκανε το 1-3, αλλά στο 61’ ο Μητσογιάννης από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στον Χοτάι και αυτός μείωσε σε 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Κοντογιώργος, Δεδικούσης, Γκαρέλης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θοδωρής Στεργιάδης): Τσικρίκης, Γραβάνης, Χουτεσιώτης (75’ Μπιτσαράς), Νικολακούλης, Μητσογιάννης, Μανωλόπουλος, Μπλάντας, Καμπούρας, Λάλλας (46’ Τσιάμης), Χοτάι, Δεμίσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής, Σδράλης (60’ Αγγελακόπουλος), Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ (90’ Παραφέστας), Περδίκης, Γουργιώτης, Καραμάνος (90’ Παππάς), Βασιλειάδης (60’ Καζάκος), Νικολί (60’ Ζαφειρίου).

 

ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΕΡΙ
Με …κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν, ο Ολυμπος Γόννων κέρδισε τη Δήμητρα Γιάννουλης 1-0 και έδωσε συνέχεια στο περσινό σερί, όπου για 11 παιχνίδια ήταν αήττητος.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο …συνήθης ύποπτος Γαγάρας, ο οποίος στο 33’ δέχθηκε την πάσα από τον Ζαϊρέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κολτσίδα και Μάντζιαρη, για να πετύχουν ένα δευτερο τέρμα, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης έφτασε και αυτή πολύ κοντά στο γκολ, αλλά οι Καρβούνης και Γκαλγκανόπουλος δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 74’ η Δήμητρα Γιάννουλης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Καρέλα, αλλά η κ. Τσιοφλίκη θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση.
Διαιτητές: Τσιοφλίκη, Κοτούμπας, Δίχρης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιτζιλώνης, Γκουγκουλιάς, Μπούμπουλης Αθ., Συγκούνας, Γκαμπέτας (60’ Κολτσίδας), Γαγάρας (81’ Κόκρας), Μάντζιαρης, Σερίφης, Ζαϊρές (72’ Μπουζούκας), Μπούμπουλης Ευάγ. (72’ Καραΐσκος).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης (75’ Σιαπάκος), Μπουκουβάλας, Αλατάς, Ντελής (85’ Κουρούτσαλης), Μπαμπάλης, Νάστας, Καρέλας, Καρβούνης, Γκαλγκανόπουλος, Λόλας (55’ Αθανασιάδης).

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Συκούριο, καθώς Κίσσαβος και Πελασγιώτιδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη μονομαχία των νεοφώτιστων.
Οι δύο ομάδες έδειξαν αγωνιστική διάθεση και θέληση για νίκη σ’ ένα ενδιαφέρον σε γενικές γραμμές παιχνίδι, που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος (περί τους 250 φιλάθλους).
Η Πελασγιώτιδα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει το πιο γρήγορο γκολ της πρεμιέρας, καθώς αμέσως μετά τη σέντρα (στο 20ό δευτερόλεπτο περίπου) έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τους Δ. Δάσιο και Οσμάνι (το πρώτο σουτ αποκρούστηκε, ενώ το δεύτερο με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων εκτός θέσης πέρασε ελάχιστα άουτ).
Στο 30’ η Πελασγιώτιδα είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Κουσικούλη, για να διατηρηθεί έτσι το 0-0 στο πρώτο μέρος.
Το σκορ άνοιξε στο 55’ όταν ο Τζιούρας κέρδισε πέναλτι από τον Ιωαννίδη, το οποίο αξιοποίησε ο Ραμάι, γράφοντας το 1-0 για τον Κίσσαβο.
Στο 63’ η Πελασγιώτιδα άγγιξε την ισοφάριση με τον Τσιγγάνη, ενώ στο 64’ ο Κίσσαβος απείλησε για το 2-0 με τον Ραμάι, για να φτάσουμε στο 79’, όταν μετά από εξαιρετική επιθετική ενέργεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Χριστώνης τροφοδότησε τον Δ. Δάσιο που μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο νεοεισελθών Κουσιώρας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 89’ ο Κίσσαβος θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά το πολύ καλό σουτ του Κώτσια χτύπησε στο δοκάρι.
Νωρίτερα στο 88’ υπήρξε υποψία πέναλτι για την Πελασγιώτιδα στον Δ. Δάσιο από τον Χάμο, αλλά ο διαιτητής κ. Αντωνίου που είχε σαφή εικόνα της φάσης δεν έκρινε ότι συνέβη κάτι το αντικανονικό. Βοηθοί του ήταν οι κ. Παπαγεωργίου και Σκριάπας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Πλιάγκας (65’ Λανάρας), Χάμος, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Παπαγιαννούλης (79’ Τριανταφύλλου), Τζιούρας, Κώτσιας, Κορδέλας, Τζέκα, Ραμάι.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Παπαγιάννης, Σέντζας (84’ Τσιουραντάνης), Ιορδανίδης, Κουπατσιάρας, Γ. Δάσιος, Χριστώνης, Τσιγγάνης, Δ. Δάσιος, Κουσικούλης, Γελαλής, Οσμάνι (50’ Κουσιώρας).

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass