Καταιγιστικός στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΛ ο Δαμασιακός

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 5-0 ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2022 21:15

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τη φετινή χρονιά ο Δαμασιακός, ο οποίος επικράτησε χθες στο «Μουσιάρης – Ζέρμας» του Τυρνάβου 2005 με το ευρύ 5-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.
Παρά το άγχος της πρεμιέρας οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο γκολ βρήκαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν δίκαια τη νίκη, αφού ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, δίνοντας παράλληλα μεγάλες διαστάσεις στη νίκη τους.


Το 1-0 έγινε στο 31’ από τον κορυφαίο του γηπέδου Κυριάκο, ο οποίος μετά από κάθετη μπαλιά του Δ. Μουσιάρη βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσιάγκου, ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά του Δούκα στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στην αντίπαλη εστία.
Στο 72’ ο Κυρατζής, στην επαναφορά της μπάλας μετά από σουτ του Τσούτσα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 75’ ο Καρακάνος με ωραία προσπάθεια μετά από βαθιά μπαλιά του Κυριάκου έφυγε στην πλάτη της άμυνας απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Δημητρέλης με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας των φιλοξενουμένων.
Ο Δαμασιακός αφιέρωσε τη χθεσινή νίκη στον αρχηγό της ομάδας Στ. Λούτσο που τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα της προετοιμασίας και θα υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Μπλιώνα.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας (78’ Τσάλτας Αστ. ), Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ. (70’ λ.τ. Κυρατζής), Καρακάνος, Οικονόμου, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Τσούτσας (78’ Δεληχάς), Λέτσιος Αστ., Κυριάκος (78’ Δημητρέλης), Τσιάγκος (60’ Τσάλτας Θ.).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Φτεργιώτης): Βλιώρας, Μπαλκούρας, Παπαγεωργίου (82’ Μπαϊκούσης), Φούντας, Τσατσελάρι Ρ. (65’ Χότζα), Καρράς, Μπάκος, Κατσαρός, Τσατσελάρι Λ., Τσέσμα (82’ Γαλάρας), Τσουλάνι (55’ Πέρπερας).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ είναι σήμερα με τις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις. Τα δύο μεγάλα φαβορί Κιλελέρ και Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίζονται εντός έδρας με αντιπάλους τον Φαλανιακό και το Μαυροβούνι αντίστοιχα. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες ομάδες θα διεξαχθεί στο Συκούριο όπου ο Κίσσαβος υποδέχεται την Πελασγιώτιδα, ενώ στη Φαλάνη ο Σμόλικας θα αντιμετωπίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στους Γόννους όπου ο τοπικός Όλυμπος υποδέχεται τη Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ στο γήπεδο Δαμασίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Δόξα Βλαχογιαννίου με τον Παναγροτικό.
Τέλος στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, που δίνει το «παρών» στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από 22 χρόνια.
Συνοπτικά τα σημερινό πρόγραμμα (16:30):
Συκούριο-Πελασγιώτιδα
Κιλελέρ-Φαλανιακός
Σμόλικας-Οικονόμος
Αχιλλέας Φ.-Μαυροβούνι
Γόννοι-Δήμητρα Γιάνν.
Μακρυχώρι-Μελισσοχώρι
Βλαχογιάννι-Παναγροτικός (γήπ. Δαμασίου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass