DERBY SPORTS:

Ολοι γίνονται μια μεγάλη παρέα...

*ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2022 9:00

Στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και στη διασταύρωση Κουμουνδούρου και Παπαναστασίου στον 1ο όροφο (είσοδος από την Παπαναστασίου 65) ο καθένας μπορεί ανακαλύψει το Derby Sports, το απόλυτο στέκι όσων λατρεύουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, το αμερικάνικο μπιλιάρδο και φυσικά τις αθλητικές μεταδόσεις όπου οι θαμώνες έχουν μόνιμη θέση στην «κερκίδα» του.


Τίποτα δεν ξεδιπλώνει το ταμπεραμέντο και δεν συσφίγγει τις σχέσεις μιας παρέας όσο το παιχνίδι... και μιλάμε για το επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο ενώ ανέκαθεν είχε θέση στα σπίτια μας, τώρα έχει γίνει πιο κοινωνικό, έχει «φορέσει τα καλά του» και προσφέρεται σε μοναδικούς χώρους, στο Derby Sports , τους οποίους μπορείς να επισκεφθείς και να απολαύσεις εσύ κι οι φίλοι σου για ατελείωτες ώρες κοντραρίσματος, γέλιου και αποσυμπίεσης από την καθημερινότητα.
Στην ψηφιοποιημένη ζωή του σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ τα επιτραπέζια παιχνίδια, σαν ένα αντίδοτο στις τετράγωνες οθόνες, τις απρόσωπες συνδιαλλαγές στα online games, τις ατελείωτες ώρες πληκτρολόγησης στις οθόνες των κινητών μας.
Το αμερικάνικο μπιλιάρδο επέστρεψε στη Λάρισα, με τις μονομαχίες που γίνονται καθημερινά να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των θαμώνων, ενώ στα ντέρμπι η μάχη εντός αγωνιστικού χώρου μεταφέρεται μέσα από τις πέντε οθόνες τηλεόρασης και σ’ αυτούς που παραβρίσκονται και δημιουργούν ατμόσφαιρα γηπέδου είτε ελληνικού είτε ξένου...
Για να ζεις κάθε αθλητικό γεγονός, να απολαμβάνεις επιτραπέζια παιχνίδια (δωρεάν) και να παίζεις μπιλιάρδο. Και όλα αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου ρόφημα, αλλά και το σνακ που επιθυμείς σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Το βράδυ απολαμβάνεις και λαχταριστές πίτσες.

DERBY SPORTS CAFE
THE BEST GAMES IN TOWN

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass