«ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ»

Κορυφαίος στον κόσμο ο Καρίμ Μπενζεμά

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2022 20:35

Το απόλυτο φαβορί, Καρίμ Μπενζεμά, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και θριάμβευσε στη «Χρυσή Μπάλα», κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη για τη σεζόν 2021-22.


Η σπουδαία πορεία του 34χρονου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, παίρνοντας το βραβείο από τα χέρια του συμπατριώτη του και κάτοχο του τίτλου το 1998, Ζινεντίν Ζιντάν. Στην τελετή που διοργανώθηκε στο θέατρο Σατελέ στο Παρίσι, ο Μπενζεμά άφησε πίσω του τον Σενεγαλέζο πρωταθλητή Αφρικής Σάντιο Μανέ (Λίβερπουλ), τον οποίο είχε νικήσει στον τελικό του Champions League τον Μάιο (1-0) και τον Βέλγο Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι).

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ
Ο Πολωνός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ για δεύτερη σερί χρονιά, το οποίο έχει πλέον... ονοματεπώνυμο, καθώς μετονομάστηκε σε «Γκερντ Μίλερ», στην τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» στο Παρίσι.
Ο 34χρονος επιθετικός, που μεταγράφηκε αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπαρτσελόνα έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, σημείωσε 57 γκολ σε 56 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2021-2022. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-2021, είχε πετύχει 56 γκολ σε 50 αγώνες.
Με τη νέα του ομάδα, την Μπάρτσα, ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη 14 γκολ σε 13 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 9 στη La Liga. Ο Πολωνός ωστόσο, παρέμεινε σιωπηλός στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θριάμβευσε η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά (3-1).

 

Ο ΚΟΥΡΤΟΥΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, τιμήθηκε με το βραβείο «Γιασίν», για τον καλύτερο τερματοφύλακα της σεζόν 2021-22.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass