Γήπεδο υψηλών προδιαγραφών στην Ελασσόνα

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΙΚΑ - Η ΑΕΛ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΕ (4-0)

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2022 21:03

«Παραδίδουμε στη νεολαία γήπεδα υψηλών προδιαγραφών αναβαθμίζοντας του αθλητικούς χώρους της περιοχής Ελασσόνας και παίζοντας ομαδικά».

Αυτά ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με αφορμή τα εγκαίνια της ανακατασκευής του Κεντρικού Γηπέδου-Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας όπου κατασκευάστηκε νέο στέγαστρο κι έγινε τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, νέας περίφραξης, νέων εστιών και αρδευτικού συστήματος.
Το έργο κόστισε 1,2 εκατ. ευρώ και περιελάμβανε και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στα Αθλητικά Κέντρα Βλαχογιαννίου, Δρυμού, Τσαριτσάνης και Ευαγγελισμού.
«Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, τον Δήμο Ελασσόνας και τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες δρομολογήσαμε την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε περιοχές της Ελασσόνας. Μέσα από τη συνεργασία και τη συνέργεια η Ελασσόνα απέκτησε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αντάξιο της ομάδας της πόλης. Εκτός όμως από το γήπεδο της Ελασσόνας, αναβαθμίσαμε και αλλά ποδοσφαιρικά γήπεδα σε Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Δρυμό, τα οποία επίσης αποκτούν ασφαλείς υποδομές με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής για ομάδες και αθλούμενους» είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.
Στη συνέχεια μίλησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, που αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι βουλευτίνες κ. Στέλλα Μπίζιου και Λίτσα Λιακούλη, ο πρόεδρος του ΠΟΕ Άλκης Χατζηβασίλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης.
Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοσύγκελο Βησσαρίωνα Καραλάσκο, που στη σύντομη ομιλία του μετέφερε χαιρετισμό του Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα.
Παρόντες ήταν ακόμα ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας, Στέλιος Δημότσιος, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Ελασσόνας, Γιάννης Δραγατσίκης.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των παλαιμάχων του ΠΟΕ που θύμισαν με την παρουσία τους παλιές ένδοξες στιγμές του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.

 

ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ
Ο αγώνας (με ελεύθερη είσοδο) που ακολούθησε δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ, εγκαινιάζοντας το γήπεδο, κέρδισε τον ΠΟΕ εύκολα με 4-0 (έχοντας και τέσσερα δοκάρια), με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη στο τελευταίο ημίωρο να «δείχνει» ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Τετάρτη στο Αλκαζάρ για το Κύπελλο Ελλάδας. Λογικά, πρόκειται για τους: Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι: Καλουτσικίδης (δεξιά), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης (σέντερ μπακ), Κοσονού (αριστερά), Θωμαΐδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Νικολιάς, Πεντρόσο στα πλάγια και στην κορυφή ο Όγκμποε.
Μάλιστα, όταν μπήκε η συγκεκριμένη ενδεκάδα στο 60’ μετέτρεψε το 0-2 σε ...0-4, ενώ είχε και τέσσερα δοκάρια! Βέβαια δεν πρέπει να αδικήσουμε και τους προηγούμενους, οι οποίοι πήγαν αρκετά καλά και κυρίως οι: Νίνο, Τσουμάνης και Μιλτιάδης.
Από την άλλη, ο ΠΟΕ απογοήτευσε και σίγουρα η εικόνα που έδειξε δεν είχε καμία σχέση με την περσινή που παρουσίασε ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας. Ίσως το γεγονός ότι ακόμη είναι σε φάση προετοιμασίας αποτελεί ελαφρυντικό.
Τον «χορό» των γκολ άνοιξε στο 35’ ο Γλυνός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σουγλή.
Στο 58’ ο Θανάσης Παπαγεωργίου έκανε το 0-2 ύστερα από πάσα του Νίνο μετά από έξυπνη ενέργεια του Τσουμάνη.
Στο 60’ μπήκαν οι θεωρητικά βασικοί και στο 53’ ο Πεντρόσο μετά από πάσα του Όγκμποε έκανε το 0-3.
Ακολούθησαν τρία δοκάρια με τους: Νικολιά (65’), Όγκμποε (68’, 77’).
Διαιτητής ήταν ο κ. Αντωνίου (δέχτηκε διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΟΕ για το δεύτερο γκολ που οι παίκτες της Ελασσόνας υποστήριξαν ότι υπήρχε οφσάιντ) και βοηθοί οι κ. Στάικος, Μάνος.
ΠΟΕ: Γούπος, Κακάμης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Ντουλάγκ, Σουγλής, Κοντοθανάσης, Βλαχάκης, Κωστούλας, Ματούλας, Νταμπώσης, ενώ έπαιξαν και οι Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Ιγγλέζος, Λαγός, Καραγκούνης, Κουκούλης, Μπούσιας, Σεμερτζίδης, Πέρπερας, Κουρδής, Τσάτσος.
ΑΕΛ: Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Μαϊδανός, Γωγουβίτης, Ζησούλης (35’ Νινίκας) Γαρουφαλιάς, Αντράντα, Μιλτιάδης, Νίνο, Γλυνός (46’ Ζησούλης), Τσουμάνης.
Μετά το 60’: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.


Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass