Φιλικά παιχνίδια δίνει ο Ηρακλής Λάρισας

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2022 21:25

Ο Ηρακλής Λάρισας ανέβηκε στη Super League 2, η διοίκηση προσπαθεί να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες, ώστε να γίνει ΠΑΕ και να πάρει την αδειοδότηση, αλλά αγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ώστε να είναι έτοιμη στον καλύτερο δυνατό βαθμό στις 6 Νοεμβρίου.


Στο πλαίσιο αυτό, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, σήμερα και αύριο στις 4 το απόγευμα στο Δαμάσι και στα Φάρσαλα, αντίστοιχα.
Σήμερα λοιπόν θα αγωνιστεί στο Δαμάσι με τον Δαμασιακό και ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης με τον συνεργάτη του Χρήστο Χατζηλιάδη, αναμένεται να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που θα έχουν στην αποστολή.
Η τοπική ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Φώτης Πλίτσης με συνεργάτη τον Δημήτρη Ζηρδέλη, θα τιμήσει την ομάδα της Λάρισας για την άνοδό της στη Super League 2 και μετά το τέλος της αναμέτρησης θα παραθέσει δείπνο στην πλατεία του χωριού.
Όσοι παίκτες δεν αγωνιστούν σήμερα, θα παίξουν αύριο στα Φάρσαλα κόντρα στον Αχιλλέα, που άλλαξε προπονητή και τον Βασίλη Μπακογιάννη διαδέχτηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας, πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.
Μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τους «κυανόλευκους».

ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ-19
Εν τω μεταξύ, σήμερα και αύριο στο γήπεδο της Κοιλάδας, που χρησιμοποιεί ο Ηρακλής Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι δοκιμές ποδοσφαιριστών, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή στελέχωση Κ-19 του Συλλόγου, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass