ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Παράταση για το μητρώο έως τις 23 Οκτωβρίου

*ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2022 17:00

Μία τελευταία, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο. Τα σωματεία που θα προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις διοργανώσεις των Ομοσπονδιών ή των Ενώσεών τους (εκτός αυτών που παρέχουν μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) και θα έχουν δικαίωμα χρήσης δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε εποπτευόμενα από το Υφυπουργείο ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ και σε ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.


Η παράταση αυτή προβλέπεται σε διατάξεις, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στο σχέδιο νόμου «Ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων - Ενιαίο πλαίσιο ρύθμισης για τους φορείς Οργανωμένων Υποδοχέων Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης», που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής και πρόκειται να ψηφιστεί τις προσεχείς ώρες.
Τα παρΑλογο...
Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μίλησε και με αριθμούς λέγοντας ότι: «Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλαν οι 54 ΕΠΣ της χώρας μας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, υφίστανται, κατά δήλωσή τους, 2.585 ενεργά ποδοσφαιρικά σωματεία και τα 2.260 από αυτά έχουν καταθέσει αίτηση στο Μητρώο.
Μέχρι σήμερα, στο Μητρώο είναι πλήρως εγγεγραμμένα 1.965 ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ενώ οι αιτήσεις επιπλέον 295 ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων βρίσκονται στο στάδιο ελέγχου ή και «θεραπείας».
Συνεπώς, από τα 2.585 ενεργά σωματεία, τα 2.260 αθλητικά σωματεία, δηλαδή το 87,5%, έχουν συνταχθεί με τις επιταγές του νόμου και έχουν προσέλθει στο Μητρώο.
Δηλαδή, η συντριπτική πλειονότητα έχουν εγγραφεί στο Μητρώο και λειτουργούν νόμιμα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass