Αγκαλιά με την πρόκριση η Iντερ

Μετά από δυνατό ματς στο «Καμπ Νου» (3-3) * Σαρωτική η Λίβερπουλ 7-1 τη Ρέιντζερς

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 9:30

Σε ένα μυθικό ματς με απίθανες ανατροπές συναισθημάτων η Ίντερ πήρε ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και κρατά στα χέρια της την πρόκριση στους «16» του Champions League.
*Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7: Σαρωτικοί οι Reds, ισοπέδωσαν τους Σκωτσέζους. Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην Γλασκώβη, αλλά στη συνέχεια ισοπέδωσαν τη Ρέιντζερς και επικράτησαν με 7-1. Χατ τρικ ο Σαλάχ, δύο γκολ ο Φιρμίνο, ασίστ ο Τσιμίκας.


* Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2. Με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Σον και Χάρι Κέιν, η Τότεναμ κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή με 3-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.
Με τους συνήθεις ύποπτους, Σον και Κέιν να κάνουν για ακόμη μια φορά... όργια, η Τότεναμ κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πανηγυρίζοντας έτσι μια πολύ σημαντική νίκη (3-1), η οποία την στέλνει στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, αλλά και με το ένα πόδι στους «16» του Champions League.
Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να «σοκάρουν» τα σπιρούνια, με τον Καμαντά να δίνει το προβάδισμα στην Άιντραχτ στο 14’. Ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβαν δράση τα δύο μεγάλα «αστέρια» της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.
Σον και Χάρι Κέιν. Με τον Κορεάτη να χτυπά «δις» (20’,36’) και τον Άγγλο στράικερ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (28’), η Τότεναμ μόνο μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά και να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων, πριν το τέλος του πρώτου μέρους.
Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα και τους Γερμανούς να αγωνίζονται από το 57’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τούτα.
*Λεβερκούζεν – Πόρτο 0-3. Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Πόρτο στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-0 και μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Πόρτο πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης νωρίτερα απέναντι στην Μπριζ.
Δύο γκολ από την άσπρη βούλα για τον Ταρεμί, χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ για τους γηπεδούχους, σε ένα ματς που τα είχε όλα.
*Τεσσάρα της Μπάγερν στην Τσεχία επί της ουραγού Βικτόρια Πλζεν (2-4).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass