«Ρουμανικό» δεκαήμερο για Τσιοφλίκη - Κομισοπούλου

*ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ 2022 19:32

Στη Ρουμανία βρέθηκε για ένα δεκαήμερο η Λαρισαία διεθνής ρέφερι Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στη διεύθυνση των αγώνων του 2ου Ομίλου της Β’ κατηγορίας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 (Νεανίδων) που φιλοξενήθηκε στην περιοχή Μπουφτέα του Βουκουρεστίου.


Μαζί με τη Μελιβοιώτισσα διαιτήτρια, στην αποστολή μετείχε και η σχεδόν μόνιμη βοηθός της στα διεθνή παιχνίδια, η Φαρσαλινή Γεωργία Κομισοπούλου, που εκπροσωπεί την ΕΠΣ Χανίων, ενώ οι υπόλοιπες αξιωματούχοι προέρχονταν από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Ισπανίας και του Βελγίου. Τσιοφλίκη και Κομισοπούλου, μάλιστα, είχαν οριστεί να διαιτητεύσουν τον προχθεσινό αγώνα Ρουμανίας – Καζακστάν, που ήταν και ο ουσιαστικός τελικός του τουρνουά, με τις γηπεδούχους να «βολεύονται» και με ήττα ενός γκολ, κάτι που πέτυχαν (έχασαν με 2-1) καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση, αφήνοντας τις νικήτριες με την πικρία του αποκλεισμού.
* Στο περιθώριο της παραμονής τους στη ρουμανική πρωτεύουσα, οι δύο Ελληνίδες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον Κύρο Βασσάρα, ο οποίος είναι -πέρα από μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA- και επικεφαλής της διαιτησίας της Π.Ο. Ρουμανίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass