Στην κορυφή του ελληνικού τένις η Λάρισα

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΕ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2022 20:10

Έπεσε χθες η αυλαία για το 5ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα επιπέδου 1 που διοργανώθηκε και φέτος σε Λάρισα και Νίκαια από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Με την άριστη τεχνογνωσία και την οργανωτική τους επάρκεια, οι διοργανωτές όμιλοι ΟΑ Φοίβος, Αντισφαίριση και Ζωή και ΟΑ Νίκαιας, ανταποκρίθηκαν με επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλες τις οργανωτικές απαιτήσεις του εγχειρήματος, παρέχοντας υποδειγματική αγωνιστική φιλοξενία στους κορυφαίους αθλητές/τριες της αντισφαίρισης από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας (συμμετείχαν οι καλύτεροι βαθμολογούμενοι 56 αθλητές/ τριες ανά ηλικιακή κατηγορία).
Συνολικά περισσότεροι από 1.200 επισκέπτες, συνοδοί, γονείς και προπονητές, φιλοξενήθηκαν στην περιοχή, τονώνοντας την τοπική οικονομία, αναδεικνύοντας τα σημαντικά γεωγραφικά και τουριστικά πλεονεκτήματα του νομού στο πεδίο του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.
Μεγάλες επιτυχίες είχαμε και σε αυτό το πανελλαδικό πρωτάθλημα για το λαρισινό τένις. Οι διαχρονικές επιτυχίες σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, πιστοποιούν με αδιαμφισβήτητο τρόπο την ποιότητα των συλλόγων, προπονητών και παραγόντων της περιοχής που συνεργούν καθημερινά για την προώθηση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.
Πιο αναλυτικά οι καλύτερες επιδόσεις αθλητών/τριών του νομού μας:
* Στην κατηγορία 18 ετών η Αθηνά Πήττα (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κατέκτησε την 1η θέση στο μονό, ενώ με συμπαίκτριά της την Άννα Στάμου του ιδίου ομίλου κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά.
* Στα αγόρια 14 ετών ο Άλκης Μιχαλακόπουλος (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κατέκτησε την 1η θέση σε μονά και διπλά, ενώ ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) την 3η θέση στα διπλά.
* Στα αγόρια 12 ετών ο Πέτερ Γιοβαντσή Νοελ (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) με συμπαίκτη τον Σταμάτη Γεώργιο του ίδιου ομίλου κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά.
* Στην κατηγορία 16 ετών η Ευαγγελία Μίζιου (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας) κατέκτησε την 5η θέση στο μονό.
Σε προκριματικά και στο κυρίως ταμπλό των αγώνων συμμετείχαν οι Λαρισαίοι αθλητές:
Αγόρια
Κατηγορία 12 ετών
1.Τζιόλας Κωνσταντίνος (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
2.Αγγλόπουλος Νικόλαος (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κατηγορία 14 ετών
1.Νούλας Αλέξανδρος (ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
2.Σιδεράκος Θησέας (ΑΣ ΟΡΦΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
3.Λάκης Δημήτριος (ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κατηγορία 16 ετών
1.Κατσιούρας Αναστάσιος (ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κορίτσια
Κατηγορία 12 ετών
3.Μίζιου Μαλαματή (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κατηγορία 14 ετών
1.Μπεχλιβανίδου Γεωργία (ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
2.Μελαχροινούδη Ελισάβετ (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
3.Παπαστεργίου Στελίνα (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
4.Ριζούλη Ευαγγελία (ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κορίτσια 16 ετών
1.Αρζουμανίδη Ελισάβετ (ΑΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Επίσης ως αναπληρωματικοί των προκριματικών συμμετείχαν οι αθλητές/τριες:
Καραϊσκος – Καράτζιος Ρήγας, Μεσσή Άννα, Κατσιούρα Ελένη, Γεωργούλα Άννα, Μίζιου Αλεξάνδρα Προδρομία, Αντζουλάκος Ηλίας, Βουτσιλάς Ιωάννης.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της ευχαριστεί για τη διαχρονική βοήθεια και άριστη συνεργασία:
*Την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για την εμπιστοσύνη της στην ανάθεση εθνικών πρωταθλημάτων juniors στον νομό μας.
*Την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους Δήμους Λαρισαίων και Κιλελέρ και το προσωπικό τους για την αμέριστη στήριξη στην ετήσια γιορτή του τένις.
*Τους διευθυντές αγώνων κ.κ. Φοίβο Μιχαλόπουλο, Κωνσταντίνο Σπανό, Θωμά Παπαστεργίου, τους επιδιαιτητές Μάγδα Καφφέ και Τσαμπασίδη Αθανάσιο, τους βοηθούς τους και το προσωπικό των τριών ομίλων για την επαγγελματική συνδιοργάνωση των αγώνων.
*Τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Δημήτριο Μίζιο για την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη.
*Τον δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» που ήταν χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και τον κ. Σωτήρη Κέλλα για την άψογη δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή του πρωταθλήματος.
Τέλος ειδική μνεία και θερμά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες των γηπέδων για τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους, τους συνοδούς γονείς και προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην περιοχή μας.

 

ΗΜΕΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η χθεσινή μέρα στους αγώνες είχε πρωταγωνιστή τον Άλκη Μιχαλακόπουλο (Ο.Α. Φοίβος) που πήρε την πρώτη θέση στο μονό και στο διπλό Κ-14, ενώ την 3η θέση στα διπλά πήρε ο Σταμάτης Γεώργιος και ο Πέτερ Γιοβαντσή Νόελ του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass