Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (16:00) *ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ». ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 21:05

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στη Φιλιππούπολη, τη φιλόδοξη ομάδα της Καλλιθέας.


Αγώνας που διεξάγεται για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και ασφαλώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όποιος προκριθεί θα έχει τη δυνατότητα στην επόμενη φάση να αγωνισΤεί και με ομάδα της Super League 1 (σ.σ. συμμετέχουν σε αυτή τη φάση 10 ομάδες), στην περίπτωση που κληρωθεί και οι αγώνες θα είναι μονοί, με τα σωματεία της κατώτερης κατηγορίας να παίζουν ως γηπεδούχοι.
Είναι παράλληλα και μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό Βαγγέλη Μόρα να προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος και να δει τις αντιδράσεις των παικτών του, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα της Super League 2, από τον Β’ όμιλο. Από αγωνιστικής πλευράς, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, καθώς δεν υπολογίζονται εκτός από τον Σκούπρα που αποχώρησε, οι τιμωρημένοι από πέρυσι Χατζής, Λίταινας και οι τραυματίες Ζιάκας, Νούσιος.
Το ευχάριστο από την άλλη πλευρά είναι πως στην αποστολή συμπεριλήφθησαν για πρώτη φορά οι Καλούσης, Μπαλογιάννης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν σχεδόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά την πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκαμπριέλ, Μπακαρός, Γιανίτσης, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Φουρκιώτης, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Μπαλογιάννης, Ποτόσογλου, Μπαϊρόν Χουμόλι, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Κοντρέρας, Σταματής, Σιατραβάνης, Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ, Διβανές, Λούκας Γκαρσία, Οικονομόπουλος και Ματία Ντι Αγκουστίνο.
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Η ομάδα της Καλλιθέας έχει ένα πλήρες ρόστερ και θεωρείται ως ένα εκ των φαβορί, στον Β’ όμιλο της Super League 2. Απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Ηλιούπολη, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-1.
Προπονητής της είναι ο Λεωνίδας Βόκολος και έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως τον τερματοφύλακα Στρέζο που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, τον Μουνιέ, μεσοεπιθετικός ο οποίος έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης, τον Λίλι, δεκάρι που πέρυσι αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό και παλιότερα στον Πλατανιά, όταν ανέβηκε στην Α’ Εθνική, τον αμυντικό Μπουλούλη που έπαιξε στον ΟΦΗ και τον επιθετικό Λουκίνα, πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Καλαμάτας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τη σημερινή αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας , ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. : Χρήστο Μπάλα, Μιχαήλ Μανασή, όλοι της Ένωσης Τρικάλων, 4ος θα είναι ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΒΕΡΟΙΑ
Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο φινάλε, ωστόσο εν τέλει η Βέροια κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα, σε αναμέτρηση για την 4η φάση της διοργάνωσης. Η πρόκριση για τη Βέροια ήρθε χάρη στα γκολ των Βασίλη Φασίδη (37’) και Φλορεντίν Μπουόλι (51’ πέν.). Ο Θεσπρωτός μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Τόμας Μπονίγια (90’+4’).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16:00 Άγιος Νικόλαος-Νίκη Βόλου
16:00 Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα
16:00 ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά
16:00 Αναγέννηση Κ.-Απόλλων Πόντου (Πανθεσσσαλικό)
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
16:00 Αλμυρός Γαζίου-Πανθρακικός
*Άνευ αγώνα προκρίνονται στην 5η φάση οι παρακάτω ομάδες :
ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Απόλλων Παραλιμνίου και Αλμωπός Αριδαίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass