Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2022 20:00

Τεχνικό δίδυμο στον Αμπελωνιακό

Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ-Β. ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ

Με προπονητικό δίδυμο στον πάγκο του θα πορευτεί τη φετινή σεζόν ο Αμπελωνιακός.

Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (ο οποίος ουσιαστικά επανέρχεται μετά από μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο των «πρασίνων») και τον Βασίλη Ταχτιντή, που θα οδηγήσουν την ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

 

Στη Νεάπολη το φιλικό Δωτιέας Αγιάς-Ηρακλής Λάρ.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΧΡ. ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΗ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ»

Άλλαξε η έδρα του σημερινού φιλικού ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον Ηρακλή Λάρισας. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στη Λάρισα στο γήπεδο Νεάπολης και ώρα 16:30.
Το σημερινό παιχνίδι θα έχει και μία ιδιαιτερότητα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα δοκιμαστεί ο 20χρονος Χρήστος Αιχμαλωτίδης στη θέση του στόπερ. Πρόκειται για έναν παίκτη που ενδιαφέρει την ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα, προκειμένου να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.
Ο υψηλόσωμος (1.95 μ.) Χρήστος Αιχμαλωτίδης κατάγεται από την Πτολεμαΐδα. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Κοζάνης στον τοπικό Ατρόμητου, απ’ όπου ξεκίνησε, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερμή Αμύνταιου, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Φλώρινας και αγωνίστηκε με τη φανέλα του και στη Γ’ εθνική κατηγορία. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ρεθυμνιακό, ενώ ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν στη Ζάκυνθο ο Εθνικός Σκουλικάδου.

 

«Βλέπει» Βιλανάκη, Ντελή η Δήμητρα Γιάννουλης

Μπορεί η επίσημη αγωνιστική δράση να λείπει, δεν λείπουν, όμως, οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Βιλανάκη (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Δήμητρας), που το τελευταίο διάστημα προπονούνταν με την ομάδα της Αγιάς, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Νέους της ΑΕΛ, και τον αμυντικό Γιάννη Ντελή (φωτ.), που έρχεται από τον Φωστήρα (προηγούμενος σταθμός του ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Αργυρούπολης, Κ-19 Απόλλων Λάρισας, Α.Ο. Τραχώνων).

 

Κ. Κατσάρας: Χρειάζεται και ψυχική ξεκούραση

Χωρίς αγωνιστική δράση θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο για το Κιλελέρ. Στους παίκτες θα δοθεί ρεπό, καθώς εκτός από την αγωνιστική, χρειάζεται πρωτίστως και ψυχολογική ξεκούραση, όπως επισημαίνει ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας.
«Η μεγάλη αναμονή έχει καταβάλει κυρίως ψυχικά τόσο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τις διοικήσεις, γιατί οι ομάδες, ας είναι ερασιτεχνικές, έχουν έξοδα.
Περιμένουμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να πούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Δεν ξέρουμε την πραγματικότητα. Θα τη δούμε όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε κλείσει δύο μήνες προετοιμασίας. Δυστυχώς, πατάμε σε δρόμους πρωτόγνωρους, σε άγνωστα μονοπάτια.

 

«Εκλεισε» Κόλα ο Λαρισαϊκός

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Λαρισαϊκός ενόψει της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κόλα, αμυντικό που αγωνιζόταν στη Νεάπολη και αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά στον ανασταλτικό τομέα της ομάδας και να δώσει λύσεις στον τεχνικό Θ. Γεωργούλα.

 

Επαιξαν για τον Δημήτρη…

Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Ζαχείλα έδωσαν Ιπποκράτης και Μαρίνος Αντύπας. Ο Δημήτρης είχε φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων και σε προπόνηση με την ομάδα του Μαρίνου Αντύπα άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο κέντρο του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ τον Οκτώβριο του 2016. «Πέρασαν χρόνια, αλλά πάντα τον νιώθουμε δίπλα μας» επισήμαναν οι άνθρωποι των δύο ομάδων.
Για την ιστορία, το ματς τελείωσε με νίκη του Ιπποκράτη με σκορ 4-1. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Φραχόλι (2), Ζυγούρης και Τσιούτρας.

 

Προπονείται στην Ανθούπολη

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΚΟΣ

Το «παρών» στις προπονήσεις της Ανθούπολης δίνει τις τελευταίες ημέρες ο Βασίλης Σκάκος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός γνωστός από τη θητεία του στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες του νομού, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν όλα πάνε καλά θα φορέσει φέτος τη φανέλα της ομάδας.

 

«Κλείνει» Γκαραβέλο το Μελισσοχώρι

Τον Βασίλη Γκαραβέλο θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου. Ο εν λόγω παίκτης με τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό τη Ραχούλα αναμένεται να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι στον τεχνικό Μάκη Αλεξούδη, ενόψει του φετινού Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

 

Τον επιθετικό Λ. Κωστούλα απέκτησε ο Π.Ο. Ελασσόνας

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Λεωνίδα Κωστούλα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Ελασσόνας το 2011 (Π.Σ. Ελασσόνας), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε από την Α.Ε. Τυρνάβου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πυργετό, Δωτιέα Αγιάς, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Απόλλων 1926, Ζάκυνθο, Τύρναβο 2005, ΑΕ Αχαϊκή, ΑμβρυσέαΔιστόμου, Α.Ο. Υπάτου, Νέα Αρτάκη, Αλμωπό Αριδαίας και Φ.Σ. Κοζάνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κωστούλα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023. O Λεωνίδας Κωστούλας είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής (περίπου 250 συμμετοχές), μεταξύ άλλων, σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχαϊκή, Α.Ο. Υπάτου, Αμβρυσέας Διστόμου, Ζάκυνθο, κ.ά.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογό μας».ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
Ένα ακόμα αγωνιστικό τεστ προετοιμασίας ενόψει του φετινού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δίνει αύριο Κυριακή ο Π.Ο. Ελασσόνας. Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Φώλλα θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα.

 

Μεταγραφή εκτός των …γραμμών

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Με μια νέα μεταγραφή και εκτός των γραμμών του γηπέδου συνεχίζει να μεγαλώνει την οικογένειά του ο Μαχητής Τερψιθέας. Ο λόγος για τον έμπειρο φροντιστή Απόστολο Στεργιόπουλο.
«Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον έμπειρο φροντιστή Απόστολο Στεργιόπουλο, ο οποίος έρχεται για να απογειώσει τη δυναμική του τεχνικού επιτελείου της ομάδας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο σύλλογος.

 

Χορεύει και βραβεύει η Πελασγιώτιδα

Χορευτική εκδήλωση στην οποία θα βραβευθούν οι ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για την άνοδό τους την περσινή σεζόν σε Α’ ΕΠΣΛ και Α2 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα, διοργανώνει η Πελασγιώτιδα αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου (στις 12 το μεσημέρι) στην πλατεία Ανατολής Αγίου Γεωργίου Λάρισας (πίσω από το Φάληρο).
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας Α.Ο. Πελασγιώτις, σας προσκαλούν στη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανατολής Αγίου Γεωργίου Λάρισας (πίσω από το Φάληρο) την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ώρα έναρξης της εκδήλωσης 12:00 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει η βράβευση των αντρικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για την άνοδό τους στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε ευχάριστα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

 

Αναπτυξιακή ημερίδα της ΕΣΚΑΘ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Η ΕΣΚΑΘ μετά την ολοκλήρωση της επιλογής των ταλαντούχων αθλητριών και τη δημιουργία των κλιμακίων και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 8/10 στο Αλκαζάρ την «1η Αναπτυξιακή Ημερίδα κοριτσιών» με συμμετοχή των κλιμακίων της Π.Ε. Λάρισας, της Π.Ε. Μαγνησίας και Π.Ε. Καρδίτσας-Τρικάλων, για τις αθλήτριες που γεννήθηκαν το 2005, 2006, 2007, 2008.
Καλεσμένοι θα είναι η διατροφολόγος, κ. Μαρία Καλαφάτη, που θα μιλήσει για τις διατροφικές ανάγκες των αθλητριών και ο ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Γιώργος Τσεμπέρης, β’ κόουτς της Εθνικής ομάδας Γυναικών, που θα μιλήσει για το αναπτυξιακό πρόγραμμα αθλητριών και την παρακολούθηση των ταλαντούχων αθλητριών μας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass